124 σκαλοπάτια.. Τόσα πρέπει να κατέβεις για να φτάσεις στον καλοκαιρινό Παράδεισο της Ελλάδας

Το νησί της Αφροδίτης, το Τσιρίγο των Ενετών, μόλις το γνωρίσεις θα το λατρέψεις από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα νησί μοναδικό, με πανοραμική θέα σε τρεις θάλασσες: Aιγαίο, Iόνιο και Kρητικό πέλαγος.

Τα Κύθηρα στα προσφέρουν όλα απλόχερα: Καστροπολιτείες, μυσταγωγικά σπήλαια, γραφικά χωριά, καταπράσινες κοιλάδες.

Είναι από τα νησιά μας που κρατούν αναλλοίωτο το χαρακτήρα τους, που δεν παραδόθηκαν ακόμα στην.. ανάπτυξη. Αλλά και ένα νησί, όπως όλα τα νησιά της Ελλάδας, με υπέροχες παραλίες.

Μια

από αυτές είναι το Καλαδί. Μια παραλία που για να την προσεγγίσεις πρέπει να κατέβεις ένα πέτρινο μονοπάτι 124 σκαλοπατιών. Αλλά η ταλαιπωρία σου αξίζει και με το παραπάνω..

Η παραλία έχει σχήμα ωμέγα με δύο μικρούς κόλπους, τα νερά είναι γαλαζοπράσινα και αποτελείται κυρίως από βότσαλο και άμμο σε μερικά σημεία.

Ουσιαστικά η παραλία χωρίζεται σε τρία μέρη όπου το τρίτο και ποιο εντυπωσιακό είναι μια μικρή σπηλιά που περνώντας καταλήγεις σε μια πολύ μικρή αλλά υπέροχη παραλία!

Η άμμος που σμίγει αρμονικά με τα κοφτερά βράχια, δημιουργούν ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία!

Η πρόσβαση γίνεται από το χωριό Φράτσια εάν έχετε κατεύθυνση από τα βόρεια, και από το Λιβάδι από τα νότια.

Δείτε το βίντεο:

«fb-video fb_iframe_widget fb_iframe_widget_fluid_desktop» data-href=»https://www.facebook.com/greekcitytimes/videos/1572505029468680/» data-width=»696″>

ΠΗΓΗ: www.dinfo.gr

ΠΗΓΗ: 124 σκαλοπάτια.. Τόσα πρέπει να κατέβεις για να φτάσεις στον καλοκαιρινό Παράδεισο της Ελλάδας Γράφτηκε απο το Newsitamea.

Keywords
Τυχαία Θέματα