Τα ζώδια του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

Κριός

Ο Πλούτωνας τονίζει την επαγγελματική σας διαίσθηση και ο Δίας σας ωθεί σήμερα περισσότερο να διασκεδάσετε, τονίζει αρκετά την προσωπικότητά σας και μπορείτε να κάνετε πράγματα που αγαπάτε, βελτιώνοντας αρκετά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε όμως είναι τα έξοδα που μπορεί να φέρει, έτσι αποφύγετε να ξοδέψετε περισσότερα από ότι μπορείτε.

Ευνοούνται: Ταξίδια, προσωπικότητα

Προσοχή σε: Οικονομικά θέματα, έξοδα

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 18

Ταύρος

Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη δεν διευκολύνει

σήμερα την ψυχολογία σας, που παίζει σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικά σας ζητήματα και όσα θέλετε να προχωρήσετε. Αυτό το διάστημα προσπαθήστε σήμερα να κινηθείτε ισορροπημένα, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων αλλά και συνεργασιών. Αν και είναι σημαντικό αυτό το διάστημα να εστιάσετε σε σημαντικά ζητήματα για σας, όμως κάντε το χωρίς να σας αγχώνει.

Ευνοούνται: Οικονομικά, δάνεια, κρυφές καταστάσεις

Προσοχή σε: Συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 4

Δίδυμοι

Η διάθεσή σας σήμερα μπορεί να σας σπρώχνει να κάνετε ευχάριστα πράγματα με όσους αγαπάτε, όμως θα πρέπει να προσέξετε αρκετά τα οικονομικά σας, ώστε να μην ξοδέψετε πολλά σήμερα, όμως σίγουρα μπορείτε να περάσετε καλά, προσπαθήστε να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά είναι τα επαγγελματικά σας, που μπορεί να σας δυσκολέψουν.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φιλίες

Προσοχή σε: Εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 18

Καρκίνος

Η Σελήνη τονίζει αρκετά την επικοινωνία σας σήμερα και ο Δίας βοηθάει τις σχέσεις σας, είναι σημαντικό όμως να προσπαθήστε να κινηθείτε με αρμονία με τους άλλους. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποια πράγματα που οι άλλοι έχουν διαφορετική διάθεση από σας. Προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας σήμερα και να εστιάσετε περισσότερο σε σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία, καριέρα

Προσοχή σε: Διασκέδαση, ερωτικά, φιλίες

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 4

Λέων

Ο Πλούτωνας σήμερα θα σας βοηθήσει ώστε να δείτε μία νέα προοπτική στον τομέα της καριέρας σας, μπορεί να σας απασχολούν κάποια επαγγελματικά σας θέματα, εστιάστε τώρα τους στόχους σας όμως σκεφτείτε με μακροπρόθεσμη εξέλιξη για νέα σας σχέδια. Ο Άρης βοηθάει τον τομέα των ερωτικών σας και έτσι με περισσότερη αρμονία στα συναισθήματά σας μπορείτε να βελτιώσετε κάθε κατάσταση.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, ερωτικά, ταξίδια

Προσοχή σε: Έμπνευση, σπίτι, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας δεν διευκολύνει τα συναισθήματά σας και μπορεί σήμερα να σκέφτεστε αρκετές καταστάσεις, το σημαντικό όμως είναι να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με τους άλλους και να ανοιχτείτε στα σωστά πρόσωπα που μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά. Αν νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι, αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά, η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει απαντήσεις για θέματα που αφορούν οικογενειακά σας ζητήματα αλλά και οικονομικά σας.

Ευνοούνται: Φαντασία, σπίτι, οικογένεια, οικονομικά θέματα

Προσοχή σε: Επικοινωνία, ταξίδια, έγγραφα

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 4

Ζυγός

Σήμερα μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και να ασχοληθείτε με υποθέσεις πού θέλετε πλέον να προχωρήσουν, ο Δίας όμως μπορεί να σας φέρει κάποια ξαφνικά έξοδα αλλά και την επιθυμία να κάνετε περισσότερα που μπορεί να αφορά κάποια έξοδα ή να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί έτσι κι αλλιώς η θετική διάθεση σας ωθεί να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους άλλους και ιδιαίτερα με όσους αγαπάτε.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, σχέσεις, συνεργασίες

Προσοχή σε: Οικονομικά, έξοδα

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2

Σκορπιός

Στα επαγγελματικά σας μπορεί να νιώσετε ότι όσα κάνετε δεν εκτιμιούνται από τους άλλους, αρκετοί επιβλέπουν όσα κάνετε όμως σίγουρα μπορείτε να κάνετε καλές επαφές. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό, θα ευνοήσει την καριέρα σας. Προσέξτε όμως την διάθεσή σας σήμερα που μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο συνεργασίες αλλά και προσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ήρεμοι γίνεται, ιδιαίτερα αν θέλετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις.

Ευνοούνται: Οικονομικά, εργασία, υγεία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, σχέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 4, 26

Τοξότης

Ο Έρμης επηρεάζει την επικοινωνία σας και τα επαγγελματικά σας, η σωστή επικοινωνία και η παρουσίαση όσων σας απασχολούν μετράνε αρκετά, ιδιαίτερα αν σκέφτεστε νέες συνεργασίες ή σχέδια. Στα ερωτικά σας μπορείτε σήμερα να περάσετε καλά και να καταφέρετε αρκετά, αρκεί να μην αφήσετε το άγχος σας αλλά και τη διάθεσή σας να επηρεάσει τις σχέσεις σας.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, ερωτικά

Προσοχή σε: Παρασκήνιο, εργασία, υγεία

Τυχεροί αριθμοί: 31, 4, 18

Αιγόκερως

Σημαντικό σήμερα είναι να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα ιδιαίτερα αν αφορούν τα επαγγελματικά σας, με ηρεμία αλλά και ψυχραιμία όπου χρειάζεται θα ξεπεραστεί κάθε πρόβλημα, αρκεί να έχετε καλή διάθεση και θετική σκέψη. Αποφύγετε σήμερα συζητήσεις με τρίτους που μπορούν να επηρεάσουν τα σχέδιά σας και ιδιαίτερα αν αφορά και προσωπικές σχέσεις στη ζωή σας, προσπαθήστε να τις προστατέψετε όπως μπορείτε.

Ευνοούνται: Κρυφές υποθέσεις, σπίτι, οικογένεια

Προσοχή σε: Φιλίες, ερωτικά

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5

Υδροχόος

Ο Ουρανός σας δίνει τη διάθεση να ασχοληθείτε με νέα πράγματα και γενικότερα να κάνετε κάτι ξεχωριστό. Η επιθυμίες σας μπορεί να είναι πολλές όμως αποφύγετε τα απρόοπτα και τις υπερβολές, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που είναι σημαντικό να κινηθείτε ισορροπημένα. Εστιάστε περισσότερο να περάσετε καλά με άτομα που αγαπάτε και προσπαθήστε σήμερα να μη βιαστείτε σε αποφάσεις.

Ευνοούνται: Φιλία, επικοινωνία

Προσοχή σε: Καριέρα, σπίτι

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 18

Ιχθύες

Η ψυχολογία σας επηρεάζεται από τη Σελήνη στην Παρθένο αρκετά σήμερα και είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας όσο καλύτερα μπορείτε, ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο θέμα στα προσωπικά σας, ώστε να κρατήσετε τις σχέσεις σας σε ισορροπία που σήμερα είναι πολύ σημαντικό. Απαιτείται υπομονή για να καταφέρετε περισσότερα στα επαγγελματικά σας ιδιαίτερα αν αφορούν συναντήσεις ή νέα σχέδια και συνεργασίες.

Ευνοούνται: Καριέρα, οικονομικά

Προσοχή σε: Επικοινωνία, σχέσεις με κοντινά πρόσωπα, ταξίδια

Τυχεροί αριθμοί: 7, 5, 20

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα