Τα ζώδια του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Η Σελήνη έχει περάσει πλέον στους Διδύμους και ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει κάποια δυσκολία στην επικοινωνία σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί ιδιαίτερα στην επαφή σας με τους άλλους, όμως το βράδυ ο Ουρανός σίγουρα φέρνει μία διάθεση αλλαγής και μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα νέα σας σχέδια.

Κριός

Ο Ουρανός σας βοηθάει να προχωρήσετε επαγγελματικά σας σχέδια, όμως προσέξτε αρκετά τα έξοδα διότι χρήματα που περνούν από τα χέρια σας μπορεί να ξοδευτούν ευκολότερα

σήμερα. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε να είστε αρκετά προσεκτικοί, το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια ψυχική ένταση, γι’ αυτό εστιάστε στην καλή επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να μπορέσετε να περάσετε χρόνο με άτομα που αγαπάτε.

Ταύρος

Σήμερα είστε σε αρμονία με τα συναισθήματά σας και μπορείτε να λειτουργήσετε θετικά μέσα στις σχέσεις σας, επιδιώξτε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ξεκαθαρίσετε θέματα μέσα σε σχέσεις. Μετατρέψτε σήμερα κάθε συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να σας μεταφέρει ο Ποσειδώνας σε θετική ενέργεια, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε τα δυνατά σας για να ξεπεράσετε εμπόδια.

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας ο συναισθηματικό σας κόσμος είναι ακόμα ευαίσθητος, όμως μπορείτε να αναζητήσετε σήμερα επίλυση σε θέματα τα οποία σας απασχολούν, η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Ελάτε κοντά με όσους αγαπάτε είναι ιδανική μέρα για να εξετάσετε καλύτερα ζητήματα που σας απασχολούν, αποφύγετε εντάσεις και αναζητήστε την ασφάλεια στις σχέσεις σας. Στα επαγγελματικά σας όσα και αν αντιμετωπίζετε, διαμορφώστε μία νέα στρατηγική που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε θέματα, όμως μην πιέσετε σήμερα τον εαυτό σας υπερβολικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Διδύμους σας βοηθάει να εξετάσετε καλύτερα θέματα ιδιαίτερα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, όμως η ψυχολογία σας λόγω του Ποσειδώνα μπορεί να επηρεαστεί αρκετά αποφύγετε σήμερα αποφάσεις. Προσπαθήστε να εστιάσετε στην καλή επικοινωνία και να έρθετε κοντά με όσους αγαπάτε, σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας αλλά και να έχετε στήριξη από κοντινά σας πρόσωπα.

Λέων

Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα επηρεάζει αρκετά και η διάθεσή σας όπως και οι αντιδράσεις σας απέναντι σε όσους αγαπάτε θα μετρήσουν, όλα εξαρτώνται από τη στάση που θα κρατήσετε. Προσπαθήστε σήμερα να προσεγγίσετε θέματα με θετικό τρόπο και ηρεμία για να λύσετε ζητήματα που σας απασχολούν, εξετάστε καλύτερα θέματα τα οποία αφορούν τα επαγγελματικά σας ακόμα και αν υπάρχουν προκλήσεις αναζητήστε λύσεις, ιδιαίτερα εάν αφορούν και τα οικονομικά σας σήμερα να είστε προσεκτικοί σε αποφάσεις αλλά και σε έξοδα.

Παρθένος

Σήμερα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα θα καταφέρετε να προσεγγίσετε θέματα επαγγελματικών σας καλύτερα, προσέξτε μόνο σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες που ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει κάποιες παρεξηγήσεις ή θέματα γενικότερα. Σήμερα ο Άρης μπορεί να σας μεταφέρει αρκετή ένταση, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα σε συζητήσεις αλλά και στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους που μπορεί να αλλάξει πολλά.

Ζυγός

Σήμερα το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα επηρεάζει αρκετά τη διάθεσή σας και κάποια γεγονότα μπορεί να λειτουργούν αρνητικά στη διάθεσή σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε ποιο λογικά κάποια θέματα, κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα και αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις. Ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε σήμερα να αξιολογήσετε καλύτερα θέματα που υπάρχουν αλλά και να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσα σας έχουν απομακρύνει από αγαπημένα σας πρόσωπα, αντιμετωπίζετε μία εσωτερική δοκιμασία στις προσωπικές σας σχέσεις όμως έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσετε αρκετές καταστάσεις.

Σκορπιός

Ο Ποσειδώνας σήμερα μπορεί να σας μεταφέρει κάποια εναλλασσόμενη διάθεση αλλά και αναποφασιστικότητα, να είστε προσεκτικοί σε επαγγελματικά σας θέματα αλλά και ότι χρειάζεται την προσοχή σας σήμερα. Είστε σε θέση γενικότερα αυτό το διάστημα να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας αλλά και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας, όμως σήμερα εστιάστε περισσότερο να προγραμματίσετε καλύτερα όσα θέλετε να πετύχετε, παρά να προχωρήσετε σε κινήσεις. Στις προσωπικές σας σχέσεις μπορείτε να εμβαθύνετε στα συναισθήματά σας, ήρθε η ώρα ώστε να ανανεώσετε παλιές σχέσεις και να ανοιχτείτε σε νέες ευκαιρίες.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει τις σχέσεις σας και θα πρέπει να φροντίσετε αρκετά την επικοινωνία σας με άτομα που αγαπάτε, ιδιαίτερα αν αφορά και το οικογενειακό σας περιβάλλον, η διάθεσή σας σήμερα μετράει, κινηθείτε με περισσότερη αισιοδοξία ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας που κάποια θέματα μπορεί σήμερα να σαςδυσκολέψουν. Κάποια πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο τα βλέπετε αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό σήμερα ανοιχτείτε σε άτομα που εμπιστεύεστε για να βρείτε λύσεις.

Αιγόκερως

Το εξάγωνο Σελήνης-Ουρανού σίγουρα σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας που είναι πολύ πιο εύκολο σήμερα να ολοκληρώσετε θέματα τα οποία πρέπει να ολοκληρώσετε αλλά και να αντιμετωπίσετε όποια πρόκληση από τρίτους. Στις προσωπικές σας σχέσεις, η εύθυμη διάθεση σας σήμερα είναι ο οδηγός σας για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας αλλά και να αξιοποιήσετε το χρόνο σας σωστά κάνοντας νέες επαφές.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα τονίζει θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας και θα πρέπει να κινηθείτε με αρκετή προσοχή σε αυτό τον τομέα διαχειριστείτε το άγχος σας για οικονομικά σας ζητήματα, ανοιχτείτε σε άτομα που εμπιστεύεστε αλλά και που έχουν την εμπειρία να σας βοηθήσουν σε αυτό τον τομέα. Στα επαγγελματικά σας προσέξτε αρκετά κάποια εσωτερική ένταση που μπορεί να μην βοηθάει στην διεκπεραίωση θεμάτων που σας απασχολούν. Στα συναισθηματικά σας σήμερα, μην ξεχνάτε να δείχνετε στους άλλους πόσο σημαντικοί είναι για σας, μπορεί να νιώθετε αρκετή ένταση σήμερα αποφύγετε εντάσεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας μεταφέρει κάποια περίεργα συναισθήματα που δεν βοηθούν στην καλή διεκπεραίωση θεμάτων στα επαγγελματικά σας. Σήμερα πρέπει να κινηθείτε πιο αποφασιστικά και να κάνετε θετικές αλλαγές για να φτάσετε στους στόχους σας. Στα συναισθηματικά σας εξετάστε όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα και τα συναισθήματα τα οποία έχετε, αυτό θα βοηθήσει στην ανανέωση των σχέσεών σας και να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα