Τα ζώδια του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Κριός

Σήμερα στα επαγγελματικά σας μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα θέματα που σας απασχολούν αλλά και να βρείτε λύσεις, το πνεύμα συνεργασίας θα σας βοηθήσει ώστε να βελτιώσετε αρκετές καταστάσεις, όμως αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων, καλύτερα εξετάστε τα σχέδια σας τα οποία θέλετε να προχωρήσετε. Σήμερα στα οικονομικά σας προσπαθήσετε να αποφύγετε περισσότερα έξοδα και ασχοληθείτε με εκκρεμότητες. Στα συναισθηματικά σας όμως σίγουρα μπορείτε να βελτιώσετε

τις σχέσεις σας αλλά και να έχετε αποδοχή και υποστήριξη.

Ταύρος

Η διάθεσή σας μετράει και θα επηρεάσει τη μέρα σας, μπορεί να σας μεταφέρει κάποια δυσκολία σήμερα ώστε να διεκπεραιώσετε σωστά θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που αρκετές είναι οι απαιτήσεις, όμως προσπαθήστε να προχωρήσετε καταστάσεις χωρίς να αφήνετε τη διάθεσή σας να επηρεάσει όσα πρέπει να ολοκληρώσετε. Στα συναισθηματικά σας είναι σημαντικό σήμερα ανοιχτείτε περισσότερο σε όσους αγαπάτε και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας, προσέξτε τη διάθεση σας που μπορεί να επηρεάζει και αυτό τον τομέα, κινηθείτε με περισσότερη αισιοδοξία και θετικότητα.

Δίδυμοι

Μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα σκέψεις αλλά και νέες ιδέες που έχετε ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας που κάποια πράγματα μπορεί να μην κινηθούν όπως ακριβώς θέλετε, όμως μπορείτε να δείτε καινούργιες επιλογές. Στα οικονομικά σας προσέξτε αρκετά τα έξοδα και ελέγξτε τις επιθυμίες σας. Στα συναισθηματικά σας είναι μία καλή ημέρα που μπορείτε να επανεξετάσετε σχέσεις αλλά και να τις βελτιώσετε, βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα όμως θα πρέπει να προσέξετε και τη συμπεριφορά σας απέναντι τους.

Καρκίνος

Ο τρόπος που θα λειτουργήσετε σήμερα είναι πολύ σημαντικός ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, προσέξτε αρκετά τη φαντασία σας αλλά και όσα σκέφτεστε που μπορούν να σας φέρουν εμπόδια στο να προχωρήσετε επαγγελματικά σας σχέδια, κάποια εμπόδια μπορεί να σας προκαλούν δυσάρεστη διάθεση όμως με την κατάλληλη στρατηγική θα τα ξεπεράσετε. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε να ανοιχτείτε περισσότερο σε όσους αγαπάτε και προσπαθήστε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να προσπαθήσετε να μιλήσετε ουσιαστικά με όσους αγαπάτε και να αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να φέρει η διάθεσή σας.

Λέων

Για να προχωρήσετε επαγγελματικά σας ζητήματα θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά και να προσπαθήσετε να κινηθείτε πιο ομαδικά με τους άλλους για να έχετε περισσότερη πρόοδο. Φροντίστε εκκρεμότητες που υπάρχουν, αποφύγετε σήμερα περιττά έξοδα. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε να ασχοληθείτε περισσότερο με τη συναισθηματική σας ζωή και να εκφράσετε όσα αισθάνεστε και σε όσους αγαπάτε, αποφύγετε να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Παρθένος

Με περισσότερη υπομονή το σίγουρο είναι ότι θα ξεπεράσετε καλύτερα θέματα που υπάρχουν στα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να εξετάσετε καλύτερα επαγγελματικές σας υποθέσεις με καλύτερη ψυχολογική διάθεση και ζητήστε βοήθεια από άτομα που έχουν εμπειρία. Στα οικονομικά σας σήμερα είναι σημαντικό να εξετάσετε καλύτερα εκκρεμότητες που υπάρχουν και να αποφύγετε έξοδα αλλά και κινήσεις στον οικονομικό σας τομέα. Στην προσωπική σας ζωή η επικοινωνία μετράει και είναι αυτό το οποίο μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα σήμερα, γι’ αυτό εστιάστε στη σωστή προσέγγιση απέναντι σε όσους αγαπάτε.

Ζυγός

Σήμερα δείξτε ευελιξία στον τομέα των επαγγελματικών σας και αντιμετωπίστε όσες υποθέσεις τρέχουν με περισσότερη αισιοδοξία, οι δυνατότητες είναι πολλές αυτή την περίοδο όμως θα πρέπει να κινηθείτε με σταθερότητα για να πετύχετε τους στόχους σας. Στα οικονομικά σας, τα πράγματα είναι απρόβλεπτα αυτή την περίοδο γι’ αυτό καλό να είστε αρκετά προσεκτικοί ιδιαίτερα σε έξοδα τα οποία θέλετε να κάνετε. Στα συναισθηματικά σας εκμεταλλευτείτε αυτή τη μέρα, ώστε να περάσετε καλές στιγμές με όσους αγαπάτε και να εξισορροπήσετε τις σχέσεις σας, αντιμετωπίστε ότι θέμα υπάρχει με θετική διάθεση και αξιολογήστε την προσωπική σας ζωή ώστε να βρείτε τον τρόπο να την βελτιώσετε.

Σκορπιός

Πίστεψε στον εαυτό σας ώστε να ξεπεράσετε όποιο θέμα υπάρχει σε επαγγελματικά σας ζητήματα, ο τρόπος που μπορείτε να αντιμετωπίσετε όσα σας απασχολούν μπορεί να κάνει σήμερα τη διαφορά και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε θέματα που σας δυσκολεύουν. Στα οικονομικά σας προσέξτε αρκετά τις κινήσεις σας, ιδιαίτερα αν έχουν να κάνουν και με τρίτα άτομα. Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε περισσότερο με όσους αγαπάτε, προσπάθησε να ανοιχτείτε σε όσους εμπιστεύεστε, ενισχύστε τις προσωπικές σας σχέσεις και κινηθείτε με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Τοξότης

Κάποιες εξελίξεις στο χώρο των επαγγελματικών σας μπορεί να σας δυσκολέψουν κάπως σήμερα και να επηρεάσουν αρκετά θέματα που σας απασχολούν, όμως είναι σημαντικό να προσπαθήσετε περισσότερο να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και να εστιάσετε σε όσα θέλετε να ολοκληρώσετε. Τα συναισθήματά σας παίζουν σημαντικό ρόλο γι’ αυτό και προσπαθήστενα δώσετε το καλύτερο σας στις προσωπικές σας σχέσεις, η ευαισθησία σας μπορεί επίσης να δημιουργήσει κάποια θέματα σήμερα, προσπαθήστε περισσότερο για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας αλλά και να δείξετε στους άλλους πόσα σημαίνουν για σας. Αξιοποιήστε σήμερα την ευκαιρία που έχετε να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε αλλά και να διασκεδάσετε περισσότερο.

Αιγόκερως

Σήμερα προσέξτε αρκετά οικονομικά σας θέματα, αρκετά μπορεί να είναι τα έξοδα να είστε αρκετά προσεκτικοί σε οικονομικές συναλλαγές, καλύτερα να περιμένετε πριν προχωρήσετε σε νέες αγορές ή να κάνετε επενδύσεις. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε όσα πρέπει να προχωρήσουν, έτσι θα μπορέσετε ευκολότερα να επιλύσετε θέματα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Στα συναισθηματικά σας σήμερα προσπαθήστε να κινηθείτε με χαρούμενη διάθεση και δείξτε προθυμία για να βελτιώσετε σχέσεις με άτομα που αγαπάτε, επανεκτιμήστε κάποιες καταστάσεις που υπάρχουν και κινηθείτε με περισσότερη αισιοδοξία.

Υδροχόος

Υπάρχουν αρκετές προοπτικές στη σταδιοδρομία σας που μπορούν να βελτιώσουν αυτό τον τομέα, όμως θα πρέπει να στηριχθείτε αρκετά στο ένστικτό σας ώστε να αντιμετωπίσετε θέματα που αυτή τη στιγμή ακόμα εκκρεμούν. Να είστε γενικότερα σήμερα προσεκτικοί σε επαγγελματικά αλλά και οικονομικά σας ζητήματα. Στα συναισθηματικά σας επιδιώξτε να έρθετε κοντά με όσους αγαπάτε, μπορείτε να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, η ευαισθησία σας θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε σωστά τους άλλους και να βελτιώσετε καταστάσεις.

Ιχθύες

Η διαίσθησή σας είναι έντονη και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε αυτό και στα επαγγελματικά σας, ώστε να κινηθείτε με τον κατάλληλο τρόπο και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες, συγκεντρωθείτε σε όσα θέλετε να πετύχετε και προσπαθήστε να είστε όσο πιο παραγωγικοί γίνεται. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα προσπαθήστε να κατανοήσετε περισσότερα για όσα πραγματικά έχουν συμβεί στις σχέσεις σας αλλά και όσα επιθυμείτε. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να κρατήσετε θετική στάση απέναντι σε όσα αντιμετωπίζετε και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε καταστάσεις με κοντινά σας πρόσωπα που μπορούν να κυλήσουν καλύτερα σήμερα.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα