Τα ζώδια της Τρίτης 25ης Δεκεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

Καρκίνοι, η ψυχολογική σας διάθεση δεν σας επιτρέπει να συμμετάσχετε στην επίλυση σοβαρών ζητημάτων, οδηγώντας σας σε εντάσεις και δυσνόητη επικοινωνία. Ασχοληθείτε με πιο επιφανειακά θέματα. Σκορπιοί, οι ανησυχίες σας για την απόκτηση των επιθυμιών σας, δίνει την εφευρετικότητα ως κύριο στοιχείο, για να φτάσετε στο θεμιτό σας αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Η γιορτινή διάθεση της ημέρας, θα βοηθήσει την ψυχολογία σας, εφόσον θα συνευρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα αισθανθείτε ένα ζεστό κλίμα γύρω σας. Τα προβλήματα, θα μπορέσετε να τα αφήσετε

πίσω και να επικεντρωθείτε μόνο στις χαρούμενες στιγμές που θα ζήσετε μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαφές με τα αγαπημένα σας άτομα και το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας κάνουν να αισθανθείτε μία χαρούμενη και γιορτινή διάθεση. Η ευαίσθητη παρουσία σας, θα αναδείξει τα συναισθήματά σας και την δοτική σας συμπεριφορά απέναντί τους, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να ζήσει στιγμές μοναδικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία εύθυμη διάθεση προς το γιορτινό πνεύμα της ημέρας και η γλυκύτητα των τρόπων σας, θα σας κάνει απαραίτητες παρουσίες και θα σας φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η διάθεση για διασκέδαση, είναι αρκετά έντονη σήμερα και μπορεί να δώσει ένα ευχάριστο στίγμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σκέψεις σας, να δώσετε παραπάνω πράγματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον για να τους ευχαριστήσετε, λόγω των ημερών, σας προκαλούν αναστάτωση και συναισθηματική πίεση. Απλά χαλαρώστε και ζήστε μαζί τους ευχάριστες στιγμές, όσο μικρές και αν είναι, η πρόθεση σας είναι αρκετή για να αποδείξετε πόσο τους αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, αν όλα τα έχετε διοργανώσει στην εντέλεια και αρκεστείτε στην ευχάριστη διάθεση και στην διασκεδαστική σας συμπεριφορά. Μην αμφιβάλετε για τον εαυτό σας, εφόσον ο μαγνητισμός σας γνωρίζετε ότι είναι έντονος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η μέρα σας βοηθάει να αφήσετε πίσω σας προστριβές και διαμάχες, με άτομα που σας συνδέει συναισθηματική έλξη. Το πνεύμα των γιορτών, μπορεί να σας συμφιλιώσει και να εξομαλύνει τις διαφορές, κάνοντας μία καινούργια αρχή στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Οι προσπάθειες σας, θα αναγνωριστούν από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, λόγω της εναρμόνισης των συναισθημάτων σας. Βρεθείτε μαζί τους και διασκεδάστε, χωρίς να βάλετε όρια και απομακρυνθείτε από έντονες συζητήσεις, που θα βαρύνουν το κλίμα της ημέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις, θα ενδυναμώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο και θα μπορέσετε να ξεπροβάλετε τον δυναμικό σας χαρακτήρα. Η διασκεδαστική σας διάθεση, ακολουθείται από μία σειρά εκπλήξεων και χαρούμενων ενεργειών, προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επιμείνετε σήμερα, να ξεκαθαρίσετε πράγματα του παρελθόντος και να εστιάσετε στις λύσεις τους. Αφήστε την διάθεσή σας ελεύθερη, να οδηγηθεί με το πνεύμα των ημερών και να έρθετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς αρνητικές σκέψεις. Μείνετε επικεντρωμένοι στις αγνές προθέσεις που τρέφετε και διασκεδάστε μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αγάπη σας και η δοτικότητα σας, είναι στοιχεία που θα στιγματίσουν την ημέρα σας και θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Η μέρα, θα κυλίσει ευχάριστα και η γιορτινή σας διάθεση, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές με τους γύρω σας. Η διασκέδαση, είναι το στοιχείο που θα σας ανανεώσει σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ακολουθία της ημέρας, θα είναι αρκετά ευχάριστη για σας, εφόσον θα ασχοληθείτε με εξόδους και επισκέψεις των αγαπημένων σας προσώπων. Τα κοινά ενδιαφέροντα με τα άτομα που θα βρεθείτε, θα σας δώσουν ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό κλίμα. Η μέρα για σας, θα είναι μία περιπέτεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η χαρούμενη διάθεση, να περάσετε ευχάριστα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, διαχέεται έντονα και διαμορφώνει ένα ευχάριστο κλίμα. Οι συναντήσεις, σε χώρους που αισθάνεστε ασφάλεια και αρμονία, θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν την διασκεδαστική σας πλευρά.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα