Τα ζώδια της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού σήμερα μπορεί να φέρει αρκετά απρόβλεπτα και συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, όπως και εσωτερικές και υποσυνείδητες παρορμήσεις, υπάρχει διάθεση αλλαγής όμως πρόσεξε τη διάθεσή σας που μπορεί να έχει αρκετές εναλλαγές σήμερα. Συγκεντρωθείτε σε όσα πρέπει να ολοκληρώσετε και κινηθείτε με σταθερή ψυχολογία και αποφύγετε αποφάσεις, αν δεν είστε βέβαιοι ότι αυτό θέλετε πραγματικά.

Κριός

Με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού σήμερα θα πρέπει να ισορροπήσετε τη διάθεσή σας και να αποφύγετε τη βιασύνη, συγκεντρωθείτε

σε όσα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα αν αφορά τα επαγγελματικά αλλά και αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Στα συναισθηματικά σας σήμερα προσπαθήστε να επαναξιολογήσετε σωστά κάποιες καταστάσεις και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, παραμείνετε ήρεμοι αλλά και αισιόδοξοι.

Ταύρος

Αν και η Σελήνη στον Κριό μέχρι και το βράδυ επηρεάζει ακόμα τη διάθεσή σας, μπορείτε όμως να αξιολογήσετε καλύτερα καταστάσεις και πιο εύκολα να αντιμετωπίσετε θέματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας με τους άλλους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να περάσετε χρόνο με όσους αγαπάτε. Το σημαντικό είναι σήμερα να αποφύγετε την αναποφασιστικότητα γιατί μπορείτε να πετύχετε αρκετά, ιδιαίτερα σε συνεργασίες στα επαγγελματικά σας αλλά και χρησιμοποιώντας σωστή επικοινωνία σήμερα να ξεπεράσετε αρκετά θέματα.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη σήμερα θα φέρει εξελίξεις σε επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και θα βοηθήσει αρκετά τις προσωπικές σας σχέσεις που είναι απαραίτητοι οι συμβιβασμοί που πρέπει να κάνετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με τους άλλους και να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις ή όσα σας είχαν απομακρύνει τελευταία, αντιμετωπίστε όσα συμβαίνουν με περισσότερη ηρεμία και προσπαθήστε να κατανοήσετε περισσότερο την άποψη των άλλων.

Καρκίνος

Με βελτιωμένη σήμερα διάθεση σίγουρα μπορείτε να βελτιώσετε κάθε θέμα που σας έχει απασχολήσει τελευταία, θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε σήμερα, ο Ουρανός σε σύνοδο με τη Σελήνη σας δίνει διάθεση αλλαγής και σας βοηθάει να οργανώσετε καλύτερα νέα πράγματα που θέλετε να πετύχετε, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας μπορείτε να εστιάσετε σε όσα θέλετε να αλλάξετε όμως φροντίστε να το κάνετε με προσοχή ιδιαίτερα αν αφορούν συνεργασίες. Στις προσωπικές σας σχέσεις η ευαισθησία σας αλλά και η κατανόηση σας σήμερα θα βοηθήσει να βελτιωθούν οι σχέσεις σας, κάντε ουσιαστικές συζητήσεις με όσους αγαπάτε.

Λέων

Μην απομονωθείτε σήμερα λόγω της διάθεσής σας, προσπαθήστε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας και να διαχειριστείτε το άγχος που μπορεί να έχετε για ζητήματα που σας απασχολούν, ανοιχτείτε σε όσους αγαπάτε ώστε να εκτονώσετε την ένταση σήμερα που μπορεί να σας φέρει ο Ουρανός. Προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις, συμβιβαστείτε περισσότερο όπου χρειάζεται, όπως και σε επαγγελματικά σας ζητήματα είναι σημαντικό να μην αφήσετε την ψυχολογική σας κατάσταση με επηρεάσει θέματα που πρέπει να προχωρήσετε, ιδιαίτερα εάν αφορά νέα σας σχέδια είναι σημαντικό να είστε σε ισορροπία, γενικότερα σήμερα προσπαθήσατε να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις.

Παρθένος

Σήμερα ο Ουρανός μπορεί να φέρει απρόοπτα στα ερωτικά σας αλλά και στις σχέσεις σας αν δεν είστε προσεκτικοί, ο τρόπος που θα χειριστείτε καταστάσεις μπορεί να αλλάξει πολλά. Προσπαθήστε να περάσετε καλές στιγμές με όσους αγαπάτε, αλλά να είστε και αρκετά επιφυλακτικοί σε όσα ακούτε από τρίτους. Γενικότερα προσέξτε σήμερα συζητήσεις και όσα θέλετε να πείτε, να είστε πιο διπλωματικοί ώστε να μπορέσουν όλα να κυλήσουν πιο ήρεμα. Μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα κάποια πράγματα και με διάθεση συνεργασίας να βελτιώσετε θέματα και στα επαγγελματικά σας.

Ζυγός

Ο αστεροειδής Ήρα (Juno) σήμερα όπως και η αισιοδοξία σας βοηθάει να εξελίξετε σωστά τις σχέση σας αλλά και να βρεθείτε κοντά σε όσους αγαπάτε, λύνοντας αρκετά θέματα που σας απασχολούν. Μπορείτε να βελτιώσετε θέματα ιδιαίτερα με το οικογενειακό σας περιβάλλον, αρκεί να προσπαθήσετε να δείξετε περισσότερη κατανόηση αλλά και υπομονή. Στα επαγγελματικά σας η αισιοδοξία βοηθάει αλλά χρειάζεται να υπάρχει και η ευχάριστη ατμόσφαιρα για να προχωρήσετε καλύτερα θέματα που σας απασχολούν, με μία καλή στρατηγική όλα μπορούν να επιτευχθούν.

Σκορπιός

Με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού σήμερα φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και κάντε πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας, είναι σημαντικό σήμερα να χαλαρώσετε όσο περισσότερο μπορείτε αλλά και να απολαύσετε τη μέρα σας. Προσπαθήστε να μην αγχωθείτε ιδιαίτερα και να προσπαθήσετε να αποδώσετε όσο καλύτερα γίνεται στα επαγγελματικά σας, αποφεύγοντας όμως ενέργειες και συζητήσεις για θέματα τα οποία δεν έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να ολοκληρώσετε σήμερα. Στα συναισθηματικά σας σίγουρα μπορείτε να δείξετε τα συναισθήματά σας, όμως γενικά προσέξτε κάπως τη διάθεσή σας που μετράει σήμερα.

Τοξότης

Σήμερα με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού κινηθείτε αρκετά προσεκτικά σε όλους τους τομείς αλλά ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις, κάποια εσωτερική ευαισθησία θα μπορούσε να φέρει κάποιες εντάσεις. Εστιάστε στην εσωτερική σας ηρεμία και θέματα που υπάρχουν με θετική διάθεση, ώστε να βελτιώσετε καταστάσεις ακόμα και αν κάποια πράγματα σας απασχολούν, θυμηθείτε πως όλα μπορούν να λυθούν αρκεί να είστε πιο διαλλακτικοί σήμερα, όπως και στα επαγγελματικά σας αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και εστιάστε περισσότερο στα σχέδια που έχετε και τον τρόπο που μπορείτε να τα πετύχετε από δω και πέρα.

Αιγόκερως

Ο Ουρανός σήμερα σίγουρα σας δίνει ένα πνεύμα ελευθερίας και θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα, όμως καλό είναι να προσπαθήσετε να εστιάσετε σε όσα θέλετε να πετύχετε και να προχωρήσετε με υπομονή, ιδιαίτερα αν αφορούν τα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο σημαντικά θέματα που τρέχουν αλλά και να δείξετε μεγαλύτερη ευελιξία για να βελτιωθούν καταστάσεις. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις αξιολογείστε καταστάσεις που υπάρχουν και προσπαθήστε να βρείτε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης για να βελτιώσετε τη συναισθηματική σας ζωή.

Υδροχόος

Κρατήστε μία σταθερή στάση στα επαγγελματικά σας σήμερα και βάλτε σωστές προτεραιότητες για όσα θέλετε να προχωρήσετε, για να πετύχετε στόχους αλλά και φιλοδοξίες. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να βάλετε μία τάξη και να σκεφτείτε πώς μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα θέματα σε αυτό τον τομέα. Στα συναισθηματικά σας προσέξτε σήμερα αρκετά την επικοινωνία σας με τον Ουρανό να φέρνει κάποιες δυσκολίες.

Ιχθύες

Η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού σήμερα θα σας βοηθήσει ώστε να συνειδητοποιήσετε περισσότερο όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, αλλά και να κάνετε πραγματικές αλλαγές σε τομείς που χρήζουν καλυτέρευσης. Προσπαθήστε στα επαγγελματικά σας να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και στις συναισθηματικές σας σχέσεις σήμερα εκφραστείτε περισσότερο, τα συναισθήματά σας θα βρουν ανταπόκριση από αγαπημένα σας πρόσωπα και μπορείτε να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας αλλά και να δεχτείτε καλές συμβουλές.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα