Τα ζώδια της Τετάρτης 4ης Σεπτεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ζυγοί, η εργατικότητα και η μεθοδικότητα που έχετε, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία, κάνει την εμφάνισή της.

Τοξότες, η ανάγκη να νιώσετε πιο κοντά τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις σας και θα προβείτε σε ανάλογες ενέργειες.

Υδροχόοι, αφεθείτε σε αισιόδοξες σκέψεις, που μπορούν να διαμορφώσουν ένα ευχάριστο περιβάλλον. Η αγάπη και ο σεβασμός προς τον εαυτό σας και προς τους άλλους, φέρνει την αληθινή ελευθερία.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, δεν έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα και μία έντονη

αναποφασιστικότητα, σας κρατάει μακριά από αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Αποφύγετε σήμερα, να κάνετε σημαντικές ενέργειες και να παρουσιάσετε τα σχέδιά σας σε τρίτους.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια προσωπικά σας θέματα, σας έχουν πιέσει αρκετά. Θέλετε να κάνετε νέα βήματα, όμως θα χρειαστεί να κινηθείτε με σταθερότητα για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτή η αναμονή, μπορεί να σας δεσμεύει και δημιουργεί συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, όμως είναι αναγκαία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε αντιξοότητα υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα και να βάλετε στην θέση τους, κάποιους συνεργάτες ή συναδέλφους, που σας έχουν προξενήσει προβλήματα. Ο δυναμισμός που θα δείξετε απέναντι στα πράγματα, είναι αυτό που θα αλλάξει την θέση σας μέσα σε αυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, είναι αφιερωμένη στον εαυτό σας, καθώς θα μπείτε στην διαδικασία να προσπεράσετε κάποιες προκαταλήψεις που σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Τα συναισθήματά σας, μπορεί να είναι μπερδεμένα και να βρεθείτε σε αμηχανία σε συζητήσεις, γι’ αυτό καλύτερο είναι να τις αποφύγετε σήμερα.

ΛΕΩΝ

Οι κοινωνικές υποχρεώσεις και οι συναντήσεις, θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντά σας. Θυμηθείτε όμως, ότι μπορεί να προξενηθούν εντάσεις και να προσβληθούν άθελα σας κάποια πρόσωπα. Η ισορροπία επομένως, είναι πολύ σημαντική για να υπάρξει μία αρμονική σχέση, με τα πρόσωπα που θα συναντήσετε σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια βοήθεια από κάποιο πρόσωπο που γνωρίζετε, ίσως δώσει μία ανάσα στα οικονομικά σας. Έχετε την πρόθεση να ακούσετε τα προβλήματα των αγαπημένων σας προσώπων και η επιχειρηματολογία σας, θα βοηθήσει στην επίλυση σημαντικών θεμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και μην οξύνετε τα πράγματα, με λάθος επιχειρήματα. Η ευαισθησία σας, απέναντι σε σοβαρά ζητήματα, θα οξύνει την διαίσθησή σας και θα λειτουργήσετε κατάλληλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, σήμερα, δεν βοηθάει να μείνετε συγκεντρωμένοι σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Η απόφαση να μείνετε στο σπίτι, είναι μία στροφή προς την αναζήτηση των επιθυμιών σας και την οργάνωση των σκέψεών σας. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε για τον εαυτό σας, θα διευκολύνει κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα που αφορούν την σταδιοδρομία σας, μπορείτε να αποδείξετε την ικανότητα και την ευφυΐα σας. Η τάξη που θα βάλετε στις υποθέσεις που εκκρεμούν, θα δώσει περισσότερη σιγουριά στα βήματά σας. Ίσως σήμερα, καλείστε να οργανώσετε την ζωή σας με πιο πειθαρχημένο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεσή σας, δεν θα είναι σταθερή και θα υπάρξουν αρκετές μεταβολές στην διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας απρόοπτων συνθηκών. Οι πιθανότητες να οργανώσετε τα οικονομικά σας είναι πολλές, αν εστιάσετε στα θέματα που τα απαρτίζουν. Εξάλλου, το επιχειρηματικό πνεύμα είναι αυτό που θα σας καθοδηγήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θέματα που αφορούν το μέλλον σας, θα πάρουν την πρώτη θέση. Επανεξετάστε σχέδια που θέλετε να ξεκινήσετε, ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα στο μέλλον. Η αντιμετώπιση κάποιων ζητημάτων, ίσως σας φέρει μία συναισθηματική αναστάτωση, αν δεν μιλήσετε για όσα πραγματικά νιώθετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με περισσότερη σοβαρότητα κάποια θέματα και να απομακρυνθείτε, από αρνητικές σκέψεις. Εστιάστε με ακρίβεια, σε αυτό που σας απασχολεί και αντιμετωπίστε το, με την ανάλογη βαρύτητα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα