Τα ζώδια της Τετάρτης 30ης Ιανουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Τοξότες, η ζωτικότητά σας και η ενεργητική σας συμπεριφορά, λειτουργούν θετικά στις σχέσεις με το περιβάλλον σας. Η αμφίπλευρη διάθεση, θα δώσει την θετική έκβαση. Αιγόκεροι, η διαίσθηση που σας διέπει, είναι το κλειδί για να αφουγκραστείτε τα προβλήματα των αγαπημένων σας προσώπων, δίνοντας πλέον λύσεις. Υδροχόοι, επιδιώξτε να βρεθείτε με άτομα κοινού ενδιαφέροντος και να δημιουργήσετε νέες ιδέες και σχέδια.

ΚΡΙΟΣ

Οι αισιόδοξες σκέψεις που έχετε για το μέλλον, είναι το όπλο σας για να καταφέρετε καταστάσεις που έχουν σχηματιστεί μέχρι σήμερα.

Μπορείτε λοιπόν να προτάξετε τα σχέδια σας, με την αυτοπεποίθηση που σας συνοδεύει, χωρίς όμως να ξεχνάτε ότι πρέπει να τα στηρίζετε σε βάσεις που έχουν προηγηθεί από μέρους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αρνητική σας ψυχολογία, μπαίνει εμπόδιο σε μελλοντικά σχέδια που έχετε προγραμματίσει όλο αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να φερθείτε διπλωματικά και με την οξύτητα της σκέψης σας, να καθορίσετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Τα εμπόδια που παρουσιάζονται είναι παροδικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έλλειψη της διάθεσης, σας κάνει να μην στοχεύετε στην ακριβή αιτία που σας δημιουργεί προβλήματα και αφήνετε ίσως τις υποθέσεις σας, σε μία εκκρεμότητα. Έχετε την πρόθεση να στηρίξετε τα θέματα που σας ανησυχούν, αλλά ο τρόπος που τα χειρίζεστε απαιτεί περισσότερη σοβαρότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, αισθάνεστε ότι είναι απροσπέλαστα και σας γεμίζουν φοβίες για το μέλλον. Ίσως υπερβάλετε σε κάποια ζητήματα, τα οποία δεν είναι τόσο αρνητικά και σας δημιουργούν μία μετέωρη κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Ο τρόπος σκέψης σας, σήμερα αλλάζει και θέλετε να βρείτε χρόνο για την προσωπική σας ευτυχία. Η διασκέδαση λοιπόν, είναι αυτό που σας τονώνει το ηθικό και σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς, με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Οι στιγμές που θα περάσετε μαζί τους, θα ανεβάσουν την διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσπάθεια σας, να ξεπεράσετε κάποιες εμμονές του παρελθόντος είναι αυτή που θα σας δώσει μία διαφορετική οπτική, απέναντι σε γεγονότα και καταστάσεις. Η ανάλυση είναι αυτή, που θα σας βοηθήσει ώστε να καταλάβετε από τι προηγήθηκαν και ποια μορφή εξέλιξης έχουν πάρει.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως συμβούν κάποιες εμβόλιμες καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, οι οποίες θα σας ταράξουν τις σκέψεις και θα σας αποπροσανατολίσουν, από θέματα που έχουν προκύψει. Μείνετε ψύχραιμοι και αντιμετωπίστε τα γεγονότα με περισσότερη ωριμότητα σκέψης, αποφεύγοντας τους διχασμούς και τις αμφιβολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οικονομική διαχείριση, είναι σημαντική για σας, εφόσον οι οικονομικές δυσχέρειες, σας έφεραν σε μία απογοήτευση. Βάλτε τα όρια σας και δώστε της την βαρύτητα που πρέπει. Σήμερα, μπορεί να εξελιχθεί η συνάντησή σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε μία ένταση, γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μεγάλη πίεση που έχετε δεχθεί από την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, ίσως γίνει το κίνητρο για να κάνετε μία νέα αρχή, που θα σας δώσει τις αλλαγές τις οποίες χρειάζεστε. Οι κινήσεις σας, θα πρέπει να γίνουν με σταθερό βηματισμό, προσπερνώντας τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η στροφή προς το σπίτι, δείχνει την ανάγκη να αποσυμπιεστείτε από τις πιέσεις που έχετε δεχθεί από το γύρω περιβάλλον. Η τάση της μοναχικότητας, θα είναι έντονη και θα σας στρέψει σε σκέψεις που θα οργανώσουν το μέλλον σας και θα αποφέρουν τους καρπούς που επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι λεπτομέρειες που θα πρέπει να εξετάσετε, για να μπορέσετε να επιλύσετε γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας, είναι αυτές που θα σας απομακρύνουν από αρνητικές κινήσεις. Βρεθείτε σε χώρους και με πρόσωπα που έχετε κοινά πιστεύω και θα πάρετε τις απαραίτητες συμβουλές ή προτάσεις, που θα σας δώσουν ένα άλλον τρόπο σκέψης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κυκλοθυμική διάθεσή σας, θα είναι αυτή που θα σας κουράσει στην επικοινωνία σας με το γύρω περιβάλλον. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με περισσότερη υπομονή και να μην ασχολείστε με ζητήματα που απαιτούν μεγαλύτερη ανάλυση και προσοχή. Η δημιουργικότητα ή η σωματική άσκηση, είναι αυτή που θα βοηθήσει να αποβάλλετε το άγχος και τον εκνευρισμό.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα