Τα ζώδια της Τετάρτης 2ας Οκτωβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, η ηγετική σας ικανότητα μπορεί να σας διαφοροποιεί από το σύνολο, αλλά και η ομαδική συνεργασία είναι στα πρώτα σας ενδιαφέροντα. Οι συνεργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, θα έχουν μία θετική εξέλιξη.

Καρκίνοι, εστιάστε σε συμπεριφορές τρίτων προσώπων, που έχουν την πρόθεση να σας χειριστούν συναισθηματικά.

Λέοντες, μην είστε υπερβολικά αισιόδοξοι σε σημαντικά ζητήματα, που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι καινοτόμες ιδέες που προτείνετε, έχουν την κατάλληλη υποδομή για να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο αύριο.

ΚΡΙΟΣ

Τα

οικονομικά σας, θα είναι στα πρωταρχικά σας ενδιαφέροντα και θα ψάξετε να βρείτε νέους τρόπους επίλυσης. Ίσως σας απασχολήσουν εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν το παρελθόν. Σήμερα, έχετε την ευχέρεια να εξετάσετε την ερωτική σας ζωή και να κάνετε μία νέα αρχή. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνεργασίες και οι συμφωνίες που θέλετε να κάνετε, είναι αρκετά σημαντικές για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας. Η συμπεριφορές των ατόμων που συνεργάζεστε, ίσως δεν είναι οι αναμενόμενες και αυτό, μπορεί να φέρει ρίξεις μεταξύ σας. Μείνετε επιφυλακτικοί και διαχειριστείτε το συναίσθημά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Οι συναντήσεις με φίλους και άτομα που αγαπάτε, θα σας κάνουν να νιώσετε ευχάριστα. Οι ρυθμοί της ημέρας, ίσως είναι λίγο πιεστικοί, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες θα είναι περισσότερες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το άγχος σας ακολουθεί στην διάρκεια της ημέρας και αυτό, θα πρέπει να το προσέξετε. Ο τρόπος αυτός που κινήστε σας απομακρύνει από σοβαρά θέματα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και έπειτα μπείτε στην διαδικασία να πάρετε αποφάσεις. Η συμβουλή κάποιου τρίτου προσώπου, μπορεί να είναι σημαντική.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις σήμερα στον χώρο εργασία σας, γι’ αυτό μην χάσετε την ψυχραιμία σας σε συζητήσεις που θα προκύψουν. Ακολουθήστε νέα δεδομένα και φύγετε από παλιά στερεότυπα, που δεσμεύουν την εξέλιξή σας. Η στάση αυτή, θα προστατέψει την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να υπάρξει μία έντονη κινητικότητα στον χώρο εργασία σας, η οποία όμως δεν αντιστοιχεί στις προσδοκίες που έχετε καθορίσει. Κάντε υπομονή μέχρι να φτάσετε στον στόχο σας και συλλέξτε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, που θα σας ευνοήσουν. Η ευαισθησία σας, σήμερα δεν βοηθάει στην επίλυση των προσωπικών σας θεμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Οι οικονομικές συναλλαγές που πρόκειται να κάνετε, θα έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση που δεν έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά. Ίσως σήμερα, προτιμήσετε να μείνετε στο σπίτι, γιατί έχετε ανάγκη την θαλπωρή που σας προσφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οξύθυμες καταστάσεις, είναι αυτές που θα σας φέρουν εκτός ελέγχου και θα σας αποπροσανατολίσουν από τον στόχο σας. Απομακρυνθείτε από κάθε τι μπορεί να προκαλέσει ένταση και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Βρείτε άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μπορείτε να αναπτύξετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίων και θα έχετε την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας. Εστιάστε σε στοιχεία που μπορούν να διαλευκάνουν κάποια θέματα και όχι να σας μπερδέψουν περισσότερο. Ίσως προβείτε στην διαδικασία να εξετάσετε μνήμες του παρελθόντος, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να δώσετε στην δημοσιότητα σχέδια και ιδέες που έχετε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα. Η κοινωνικότητά σας, είναι το κλειδί της ημέρας και μπορείτε να δημιουργήσετε νέες επαφές. Στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους και να μιλήσετε πιο ήρεμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, σήμερα, ευνοεί να αναδείξετε τις ικανότητές σας και να δραστηριοποιηθείτε σε νέα πράγματα. Μην είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας, διότι υπάρχουν άτομα που κρίνουν την συμπεριφορά σας. Ίσως έχετε μία ιδιαίτερη σχέση με τον σύντροφό σας και θέλετε να κάνετε επιπλέον προσπάθειες για να την εξελίξετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιθυμία σας να μιλήσετε με κόσμο και να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, θα είναι κάτι που θα σημαδέψει την ημέρα σας. Ίσως, θέλετε να απεγκλωβιστείτε από ένα παρελθόν που σας έχει κουράσει και επιθυμείτε να κάνετε μία νέα αρχή. Η μέρα, επίσης είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα