Τα ζώδια της Πέμπτης 3ης Μαΐου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Ταύροι σήμερα θα νιώσετε την επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, όμως μην ξεχνάτε τις απαιτήσεις που υπάρχουν στα επαγγελματικά σας. Τοξότες η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια ανασφάλεια σήμερα, προσέξτε αποφάσεις αλλά και κινήσεις που θέλετε να κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

Οι ευθύνες της εργασίας που έχετε επωμιστεί όλο αυτό τον καιρό σας έχουν εξαντλήσει σωματικά και ψυχικά. Η διάθεσή σας παρουσιάζει έναν οξύθυμο χαρακτήρα και φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα τα οποία θα σας ωθήσουν στην αποστασιοποίηση σας, κάνοντάς

σας πιο παθητικούς και όχι ενεργητικούς. Μην αφήσετε τα γεγονότα να σας καταβάλλουν, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Η μέρα σας βγάζει αρκετή ευαισθησία και είστε επιρρεπείς σε τρίτους, χαρίστε χρόνο στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητα σήμερα σας φαίνεται τόσο κοινότυπη που θέλετε να ξεφύγετε από αυτήν. Οι πρωτοποριακές ιδέες σας θα εκπλήξουν τους γύρω σας, ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό σας. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα δεχθεί ξαφνικές ευχάριστες αλλαγές με τις πρωτοποριακές σας ιδέες, προσέξτε μόνο γιατί όσα αρχίσετε ίσως τελειώσουν όσο ξαφνικά ξεκίνησαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα προβλήματα του παρελθόντος και η αναμονή σας για την επίλυση τους στα επαγγελματικά σας, έχουν επηρεάσει την διάθεσή σας και βγαίνει έντονα μία ψυχρότητα και μία απαισιοδοξία, διότι αισθάνεστε ότι σας κούρασε ο χρόνος αναμονής. Μην σας καταβάλει η κατάσταση να θυμάστε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, εξάλλου έχετε και μία δεύτερη πλευρά του χαρακτήρα σας η οποία περιμένει να ενεργήσει. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας σήμερα θα είναι απόμακρη και οι εντάσεις παραμονεύουν. Μείνετε μακριά από όλα μέχρι να συνέλθετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση σήμερα θα γίνει η ατραπός που θα σας οδηγήσει να εξελιχθείτε στα επαγγελματικά σας και ο χειρισμός σας θα φέρει ανοδική πορεία. Οι συνεργασίες σας θα δώσουν μία πνοή ελπίδας και το μέλλον που θα χαράξετε θα είναι σταθερό, φτάνει να διατηρήσετε αυτή την διάθεση και να κινηθείτε με τις πρέπουσες κινήσεις. Την ευεξία αυτή την ακτινοβολείτε και στον προσωπικό σας τομέα, ίσως ένα πρόσωπο του παρελθόντος εμφανιστεί στο προσκήνιο.

ΛΕΩΝ

Μην αφήσετε τον δυναμισμό σας να επηρεάζει τους γύρω σας και τις σχέσεις σας, κινηθείτε σήμερα πιο διαλλακτικά στην επαφή σας με τους άλλους. Είναι όμως σημαντικό να μην παραβλέπετε τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Από τη μία βγάζετε έναν κυριαρχικό χαρακτήρα και από την άλλη έχετε μια αίσθηση ανασφάλειας, ο συναισθηματικός σας τομέας χρειάζεται ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας μπορεί να έχουν παρουσιαστεί αρκετά προβλήματα όλο αυτό το διάστημα και να σας έχουν δημιουργήσει συναισθηματική φόρτιση, όμως βάλτε σε τάξη κάποια πράγματα που σας έχουν δυσκολέψει. Προσπαθήστε να κινηθείτε με σταθερά βήματα. Η διάθεσή σας μπορεί να βελτιώσει τις σχέσεις σας, προχωρήστε με θετική διάθεση και χωρίς διλήμματα όταν πρόκειται να συναντήσετε άτομα που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ

Η τάση για επικοινωνία σήμερα στον χώρο εργασία σας θα βοηθήσει νέα σας σχέδια. Οι κινήσεις που θα κάνετε θα είναι κυρίως με συνεργάτες, στις οποίες έχετε δώσει μεγάλη βαρύτητα εδώ και καιρό. Η επικοινωνία με γυναίκες θα έχει καλύτερα αποτελέσματα σήμερα. Προσέξτε μόνο στις προσωπικές σας σχέσεις, δείξτε θετική διάθεση, ιδιαίτερα αν είστε σε μακροχρόνια σχέση, προσπαθήστε να κατανοήσετε την στάση του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια πράγματα που συγκαλύπτονταν εδώ και καιρό, και θα κατανοήσετε περισσότερα για όσα σας απασχολούν. Τα πράγματα θα μπουν στην θέση τους και θα υπάρξει στο απώτερο μέλλον μια ευνοϊκή εξέλιξη. Στις σχέσεις σας σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που αντιμετωπίζετε και να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δημιουργική τάση που απαιτείται να εμφανίσετε στα επαγγελματικά σας, ίσως σας φοβίσει λίγο και σας προκαλέσει ανασφάλειες. Η βοήθεια που μπορεί να πάρετε από το οικογενειακό σας περιβάλλον και κυρίως από μία γυναίκα θα δώσει άλλη τροπή στην ζωή σας. Στραφείτε προς τον εαυτό σας σήμερα και ξεκαθαρίστε πρώτα μέσα σας τα συναισθήματα που έχετε, αλλά και όσα θέλετε από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Στον τομέα των επαγγελματικών σας προχωρήστε θέματα που θέλετε να εξελιχτούν, κυρίως επικοινωνίες που θέλετε να κάνετε καιρό, σήμερα η μέρα τις ευνοεί ώστε να προχωρήσετε νέα σας σχέδια. Οργανώστε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε, οι λεπτομερείς κινήσεις σίγουρα θα βοηθήσουν αρκετά και είναι ένας τρόπος για να ελέγξετε καλύτερα τις κινήσεις σας και να οδηγηθείτε στο θεμιτό αποτέλεσμα. Επιδιώξτε σήμερα να βρεθείτε με άτομα τα οποία σας κατανοούν και έχετε κοινούς στόχους, μπορούν να σας δώσουν καλές συμβουλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διπλωματία θα είναι χρήσιμη σήμερα στα επαγγελματικά σας και ιδιαίτερα σε συνεργασίες, να είστε προσεκτικοί σε νέα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε και αποφύγετε να ανοιχτείτε σε τρίτους. Στα συναισθηματικά σας σίγουρα είναι μία μέρα που μπορεί να κυλήσει όμορφα και η επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα θα βοηθήσει αρκετά τη διάθεσή σας που μπορεί να είναι αρκετά ευμετάβλητη.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν κάποια θέματα στον επαγγελματικό τομέα, μπορείτε να δείτε καλύτερα τον τρόπο να προχωρήσετε νέα σας σχέδια ή εκκρεμότητες. Στις σχέσεις σας σήμερα τα συναισθήματά σας θα βοηθήσουν αρκετά ώστε να περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφο σας ή άτομα που αγαπάτε. Περιορίστε όμως την τάση φυγής, διότι αυτό θα σας απομακρύνει από αυτόν και κάποιες εντάσεις μπορούν να εμφανιστούν.

* PhD, Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα