Τα ζώδια της Παρασκευής 11ης Οκτωβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Παρθένοι, μην αναλάβετε επιπρόσθετα βάρη, γιατί θα σας δημιουργήσουν επιπλέον άγχος. Προσέξτε την υγεία σας και αλλάξτε διατροφικές συνήθειες. Αιγόκεροι, ο χρόνος για διασκέδαση μπορεί να είναι μειωμένος, καθώς το ενδιαφέρον σας θα τείνει μόνο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η πρακτικότητα και η ανάδειξη των ικανοτήτων σας, θα βοηθήσει τα σχέδιά σας. Ιχθύες, οι συναισθηματικές σας διακυμάνσεις εντείνονται, από εντάσεις, γι’ αυτό απομακρυνθείτε από αυτές.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα,

θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε με λεπτομέρεια τις προτάσεις που έχετε δεχθεί και να προχωρήσετε, νέα σχέδια που έχετε. Ο δυναμισμός σας και η αποφασιστικότητά σας, είναι αυτά που θα σας ξεχωρίσουν από το σύνολο και θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, ίσως νιώσετε ότι υπάρχει έντονη κριτική από τους άλλους, απέναντι στις κινήσεις σας. Μείνετε επικεντρωμένοι στον στόχο σας και μην αφήσετε περιθώρια σε τρίτους να επηρεάζουν την γνώμη σας. Η ευχάριστη διάθεσή σας, μπορεί να ισορροπήσει το κλίμα στις σχέσεις σας και να φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, τα θερμά συναισθήματά σας, σας βοηθούν να αναπτύξετε ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό κλίμα στις σχέσεις σας. Μία γλυκύτητα στην συμπεριφορά σας, θα ενδυναμώσει τις προσωπικές σας σχέσεις και την επικοινωνία σας. Αν νιώσετε ότι μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις, κινηθείτε πιο διαλλακτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να αποδείξετε τις ικανότητές σας και για να πάρετε αποφάσεις, οι οποίες μπορεί να σας φέρουν σε αρνητικά αποτελέσματα. Συνεχίστε να βαδίζετε με σταθερά βήματα και να μην ακολουθείτε μία πορεία, που δεν σας βγάζει πουθενά, αποφύγετε κινήσεις που δεν έχουν αποδώσει και στο παρελθόν. Νιώστε την δύναμη που έχετε εσωτερικά και δράστε ανάλογα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε ότι θέλετε να κάνετε κάτι πρωτοποριακό και αυτό, θα ενισχύσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας. Ακολουθήστε την διαίσθηση και το ένστικτό σας, τα οποία θα πρέπει να τα εμπιστευτείτε. Η δυναμική σας στάση, είναι ικανή να διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες και έναν ισχυρό χαρακτήρα, αντιμετωπίζοντας έτσι οποιαδήποτε αντιξοότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αρνητική ψυχολογία, μπορεί να σας οδηγήσει σε σκέψεις που δεν εμπεριέχουν δράση και ενέργεια. Η απομόνωση, είναι το στοιχείο που μπορεί να σας αντιπροσωπεύει σήμερα, καθώς θα θελήσετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.  Η εστίαση σας σε λάθος σημείο, είναι αυτή που μπορεί να σας οδηγήσει σε μη θετικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Τα εχέγγυα που έχετε στα χέρια σας, θα χαρίσουν την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά, αναπτύσσοντας έτσι τα επαγγελματικά σας σχέδια. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει όλο αυτό το διάστημα, θα σας φέρουν σε θετικά αποτελέσματα. Σε επενδύσεις και σε νέες συμφωνίες, είναι στο χέρι σας να χειριστείτε σωστά τα πράγματα και να τις οδηγήσετε εκεί που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήσετε την αρνητική σας ψυχολογία να εμποδίσει τα σχέδιά σας και την συμμετοχή σας, σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ακολουθήστε τα βήματα που έχετε προγραμματίσει και επαναπροσδιορίσετε την θέση σας, όπου χρειάζεται. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και δώστε του, αυτά που θα του φέρουν ικανοποίηση και χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν χρειάζεται να είστε διστακτικοί και επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες συμφωνίες, αφού γνωρίζετε ότι έχετε προσπαθήσει αρκετά στο παρελθόν. Πιστέψτε στον εαυτό σας και μην αφήνετε το φόβο ή την έλλειψη αυτοπεποίθησης, να σας οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις. Η σιγουριά και η αποφασιστικότητα, είναι στοιχεία που θα σας βοηθήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες σας και να επανεξετάσετε σχέδια που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Οι συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει, μπορεί να αποδειχθούν πολύ θετικές για το μέλλον σας. Η συναισθηματική σας ζωή, θα κυλήσει όπως εσείς περιμένετε, φτάνει να μην είστε βιαστικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η οπτική σας μπορεί να αλλάξει, καθώς θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με θέματα που σχετίζονται με άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Η υποστηρικτική σας διάθεση, θα στηριχθεί στην δοτικότητα και την υπευθυνότητά σας. Το άγχος, μπορεί να γίνει κακός οδηγός για τα μελλοντικά σας σχέδια, γι’ αυτό θα πρέπει να το αποβάλλετε και να είστε πιο αισιόδοξοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας ανησυχήσει ιδιαίτερα σήμερα και εσείς, θα πρέπει να βρείτε λύσεις για να ισορροπήσετε καταστάσεις. Θα πρέπει να εστιάσετε στο θέμα που σας απασχολεί, για να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις και να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας.  Ίσως, η συμβουλή κάποιου τρίτου προσώπου σας βγάλει από το αδιέξοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα