Τα ζώδια της Κυριακής 8ης Ιουλίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

Λέοντες, η διάθεσή σας, βοηθάει τις σχέσεις σας και σταθερή σας σκέψη, νέα σας σχέδια. Υδροχόοι, βεβαιωθείτε για κάποια πράγματα πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις, είναι η κατάλληλη μέρα για να δείτε τα πράγματα διαφορετικά, όχι όμως για να ενεργήσετε.

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε συνευρέσεις, με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο, που βρίσκονται σε αναμονή, για τις προτάσεις σας. Η ψυχολογική σας διάθεση, δεν είναι έτοιμη για να διατηρήσει μία ροή γαλήνια, στις συζητήσεις

που θα προκύψουν. Μεταφέρετε, σημαντικές συναντήσεις για άλλη μέρα. Με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι συζητήσεις που θα γίνουν, μπορεί να είναι σε ένα οξύθυμο επίπεδο, απλά στραφείτε σε ότι σας προσφέρει ισορροπία και αποφύγετε οτιδήποτε περιττό.

ΤΑΥΡΟΣ

Κρυφές παρελθοντικές καταστάσεις, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας σήμερα και θα σημαδέψουν την ημέρα σας. Μην επιμείνετε, σε ανούσια γεγονότα, διότι μπορούν να σας αποπροσανατολίσουν από την πραγματικότητα. Απλά, θέστε τα όρια σας, που έχετε λησμονήσει. Μην εστιάζετε, στην αποδοχή από τους γύρω σας, διότι αυτό μπορεί να επηρεάσει τον ψυχικό σας κόσμο. Θυμηθείτε, είστε οι μόνοι που μπορείτε να αποδεχθείτε τον εαυτό σας και να τον εξελίξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η κοινωνικότητα σας, είναι έντονη, μπορεί να αναδείξει στοιχεία της ταυτότητά σας στους γύρω σας και να αποδεχτούν τον δυναμικό σας χαρακτήρα. Η ενέργεια αυτή, μπορεί να σας οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. Κάποια προβλήματα που έχουν πάρει θέση στην σχέση σας, θα βρουν την επίλυσή τους μέσω φιλικών προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συμπεριφορά σας, προς τους άλλους γύρω σας, θα κρίνει αν θα μπορέσετε να κρατήσετε τη θέση, που ήδη έχετε αποκτήσει μέσω των ικανοτήτων σας. Η σοβαρότητα, που θα δείξετε για την διατήρησή της, θα είναι προσόν για τις επόμενες κινήσεις σας. Οι ενέργειες που θα κάνετε, προς τα οικεία σας πρόσωπα, μπορεί να είναι αρκετά σταθερές, ώστε να αναδειχτεί η προσωπική σας ζωή και θα συμβάλλουν για να βελτιωθεί.

ΛΕΩΝ

Τα πράγματα γύρω σας, μοιάζουν να έχουν μία θετική αύρα και αυτό δίνει μία ευχάριστη νότα, στις ενέργειές σας. Οι σκέψεις, που κάνετε για να κατακτήσετε τους στόχους σας στον επαγγελματικό σας τομέα, είναι αρκετά δυναμικές, ώστε να φέρουν θετικά αποτελέσματα. Η γενναιόδωρη διάθεσή σας, στην επαφή σας με αγαπημένα σας πρόσωπα, δίνει ευχάριστα αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ενασχόλησή σας, σήμερα, με τα οικονομικά σας θα είναι έντονη, μπορεί να κάνετε αρκετές συζητήσεις αυτού του περιεχομένου. Διατηρείστε, την ψυχραιμία σας, σε αδιάλλακτες συμπεριφορές, έτσι και αλλιώς, είστε αρκετά ευέλικτοι και μπορείτε να ενεργήσετε δυναμικά, σε δύσκολες συνθήκες. Μία παρόρμηση, θα εμφανιστεί, σήμερα, για μία νέα αρχή, που θα ορίσετε να κάνετε στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που θα σας απασχολήσει σήμερα, είναι η ειλικρινής διάθεση και τα πραγματικά συναισθήματα των ατόμων που σας περιστοιχίζουν, ώστε να καταλήξετε ποια θα είναι η ανάλογη συμπεριφορά σας και πια η εξέλιξη. Η έλξη που αισθάνεστε, για τον σύντροφό σας, οφείλεται σε αγνά συναισθήματα, τα οποία διαχέονται έντονα και διατηρούν μία όμορφη σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες εκκρεμότητες, σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν και να σας φορτίσουν συναισθηματικά, εφόσον οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί, είναι παραπάνω από τις δυνατότητές σας αυτή τη περίοδο. Αποσυμπιέστε την ατμόσφαιρα, κατανέμοντας τες, με βάση την βαρύτητά τους. Στο υπόλοιπο της ημέρας, θα ψάξετε να βρείτε την χαλάρωση, απασχολώντας το μυαλό σας, με την μάθηση και ευχάριστες δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αποφάσεις που εκκρεμούν στα επαγγελματικά σας, θα έχουν ένα πρωτότυπο χαρακτήρα και θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε υψηλά οφέλη. Η μελέτη της εργασίας σας, εδώ και καιρό έχει αποδείξει την ικανότητά σας, να ανταπεξέλθετε σε δύσκολες συνθήκες, απλά διώξτε το άγχος και πιστέψετε στον εαυτό σας. Η τάση να διασκεδάσετε, σας δημιουργεί μία ευχάριστη διάθεση για τις σχέσεις σας και για την ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η στροφή, προς την οικογένεια, θα σας επηρεάσει, σήμερα, και θα σας απομακρύνει από σοβαρές διευθετήσεις και αποφάσεις. Δώστε, στον εαυτό σας, τον χρόνο που χρειάζεται, ώστε να επανέλθει ενεργός, στην διαχείριση σημαντικών υποθέσεων. Συναντηθείτε, με φίλους ή/και αγαπημένα σας πρόσωπα, και συζητήστε τις ανησυχίες σας, ίσως σας βγάλουν ευκολότερα από διλλήματα ή το αδιέξοδο που μπορεί να αισθάνεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρότι, η εικόνα που θα σας δείξουν κάποια θέματα, σήμερα, λόγω της αυξημένης κινητικότητας που θα παρουσιάσουν, μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και προβείτε σε παρορμητικές κινήσεις. Μία αναπάντεχη συνάντηση, μπορεί να προκύψει, στον προσωπικό σας τομέα και να σας διαμορφώσει διαφορετική εντύπωση για την σχέση σας με τους άλλους γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία ισορροπημένη σχέση, μπορεί να υπάρξει, σήμερα, με το περιβάλλον σας, εφόσον οι σκέψεις σας θα είναι ομαλές και σταθερές. Η τάση, για ηρεμία, είναι λόγω μιας διαφοροποιημένης αντίληψης, γύρω από την επικοινωνία σας. Η θελκτικότητα σας και η ομαλότητα της σκέψης, φέρνουν πιο κοντά τον σύντροφό σας και αγαπημένα σας πρόσωπα.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα