Τα ζώδια της Κυριακής 10ης Ιουνίου

Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, αναλογιστείτε περισσότερο θέματα σας απασχολούν, πριν προχωρήσετε σε νέες ενέργειες. Ζυγοί, προσέξτε σήμερα έξοδα που θέλετε να κάνετε, ώστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

ΚΡΙΟΣ

Συγκεντρώστε τις σκέψεις σας, κυρίως στις υποθέσεις της δουλειάς σας και μην αφήνετε περιθώρια να σας αποπροσανατολίσουν τρίτοι. Ελέγξτε όσο μπορείτε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Βρείτε χρόνο και χώρο, για τον εαυτό σας και βάλτε σε μία τάξη τις επιθυμίες σας. Ασχοληθείτε με τους γύρω σας, κυρίως με άτομα που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι

κοινωνικές συνευρέσεις, σήμερα σας απασχολούν ιδιαίτερα. Ξέρετε ότι αυτός ο τρόπος συμμετέχει στην ανέλιξή σας και έχετε την διάθεση να προχωρήσετε τα σχέδιά σας με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Οι φιλικές σας προθέσεις, θα ανοίξουν τον δρόμο για νέες επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εξέλιξη της εργασίας σας, θα είναι στηριζόμενη σε αποφάσεις που έχετε λάβει στο παρελθόν και σε κινήσεις που έχουν προϋπάρξει. Νέες συναντήσεις, θα προκύψουν και χρειάζεται να βρίσκεστε σε ετοιμότητα, για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας απασχολούν, σε σχέση με τον σύντροφό σας. Διατηρείστε τις συζητήσεις σε ομαλά επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, έχετε την διάθεση να διοργανώσετε ευχάριστες συναντήσεις, η μέρα σας μπορεί να κυλίσει με έναν ανάλαφρο τρόπο. Μία εσωτερική αρμονία θα σας ωθήσει, να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα που έχουν ανάγκη την συμβουλή και βοήθειά σας. Αυτή σας η ευαισθησία, θα εμφανιστεί και στην προσωπική σας ζωή και μπορείτε να βελτιώσετε θέματα σχέσεων.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σας, σήμερα, είναι αρκετά πιεσμένη από τις υποχρεώσεις που σας βαραίνουν. Μην χάνετε την ενέργειά σας και την δυναμική του χαρακτήρα σας, νομίζοντας ότι όλα σας επηρεάζουν αρνητικά. Ο επαναπροσδιορισμός των σχέσεών σας, θα γίνει μέσω του ενστίκτου σας, ώστε να διακρίνετε τα πραγματικά αισθήματα των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, ευνοεί τις υποθέσεις που έχετε προγραμματίσει και τις συνεργασίες που θέλετε να προχωρήσετε. Η σκέψη να περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφό σας, ανοίγει τον δρόμο για μία νέα αρχή. Μην επιτρέψετε σε τρίτα πρόσωπα να σας επηρεάσουν και να μπουν ανάμεσα σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι συμφωνίες που θέλετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, εφόσον τις έχετε οργανώσει καλά. Μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, θα σας ωθήσει να λειτουργήσετε πιο ανάλαφρα και χαρούμενα. Η σκέψη, να καλύψετε προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες, θα φτιάξει την διάθεσή σας σήμερα, προσέξτε μόνο τα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα να αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να φέρουν εντάσεις. Η συναισθηματική σας κατάσταση, δεν σας αφήνει να αντιμετωπίσετε δυσκολίες που προκύπτουν. Διοχετεύστε την ενέργειά σας, σε δραστηριότητες που μπορούν να σας χαλαρώσουν και να σας ανανεώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, πρέπει να φανείτε προσεκτικοί σε κάθε περίσταση, όμως μέσω της αντιληπτικότητάς σας έχετε την ικανότητα να αποσαφηνίσετε καταστάσεις που σας πλαισιώνουν. Περάστε την ημέρα σας, με άτομα που εμπιστεύεστε, ώστε να μπορέσετε να ηρεμήσετε και να πάρετε καλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να κάνετε διαφορετικά πράγματα σήμερα, σας κυριεύει και διαχέεται έντονα στους γύρω σας. Μην γίνετε παρορμητικοί, σε αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πορεία σας, διότι κάποιες συνέπειες μπορεί να οπισθοδρομήσουν την εξέλιξή σας. Λειτουργήστε με σύνεση και αρμονία προς τους άλλους, αποφεύγοντας τυχόν απρόβλεπτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σταθερή σκέψη, είναι ο καλύτερος σύμβουλος στις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε αυτό το διάστημα. Η δοτικότητά σας, σε άτομα που έχουν ανάγκη την συμβουλή σας, χαρακτηρίζει την ευγένεια και την ευαισθησία του χαρακτήρα σας. Αφήστε την ημέρα σας, να περάσει χωρίς πιέσεις και επικεντρωθείτε με ηρεμία σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην λειτουργείτε βιαστικά σήμερα, εξάλλου η διαίσθηση σας μπορεί να καθοδηγήσει τις ενέργειές σας, αρκεί να την ακολουθήσετε. Αποφύγετε ότι σας φέρνει αρνητική διάθεση και επικεντρωθείτε σε νέα σας σχέδια. Οι σχέσεις σας, βρίσκονται σε θετικό επίπεδο και μπορούν να αλλάξουν την διάθεση σας προς το καλύτερο.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα