Τα ζώδια της Δευτέρας 18ης Νοεμβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

Ταύροι, κάποιες αντιπαραθέσεις στο παρελθόν, δημιούργησαν μία αρνητική πορεία στα πράγματα. Οι ειλικρινείς συζητήσεις, θα βοηθήσουν να επιλυθούν θέματα που έχουν επηρεάσει τις σχέσεις σας. Δίδυμοι, θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στις σχέσεις σας και να μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα, να σας επηρεάζουν. Ζυγοί, κοντινά σας πρόσωπα, θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειες που κάνετε, γι’ αυτό μην απογοητεύεστε. Έχετε την ικανότητα να τροφοδοτήσετε τα πράγματα με θετική ενέργεια.

ΚΡΙΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις σχέσεις σας, καθώς

θα νιώσετε μία μικρή ανασφάλεια. Αποφύγετε λεπτομέρειες και υπερβολικές αναλύσεις, που δεν έχουν να σταθούν σε επιχειρήματα. Ίσως νιώσετε έναν εκνευρισμό, που θα εκφραστεί μέσω του ανικανοποίητου. Ασχοληθείτε με πράγματα που θα σας χαλαρώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε μία υπερευαισθησία και την ανάγκη για επικοινωνία, ειδικά σε θέματα σχέσεων. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και μην κρίνετε βιαστικά τα πράγματα. Απομακρύνετε άτομα που έχουν συμπεριφορές που σας προσβάλλουν. Μία έξοδο στην φύση, θα σας φέρει κοντά με τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία σας, σήμερα, ειδικά με συγγενείς και φίλους μπορεί να φέρει δυσκολίες. Σήμερα, δεν είναι η κατάλληλη μέρα, για να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας, καθώς οι συναισθηματικές σας εναλλαγές, θα σταθούν εμπόδιο στις συζητήσεις σας. Ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελέγξτε εκκρεμότητες που υπάρχουν και θα κινήσετε καλύτερα οικονομικά θέματα. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τις εντάσεις με άτομα που συναναστρέφεστε, καθώς θα επιφέρουν δυσκολίες στις συναλλαγές σας. Η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σας, θα βοηθήσει τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε κάποια εσωτερική ένταση. Θα αισθανθείτε ότι δεν παίρνετε την κατάλληλη υποστήριξη από τους άλλους. Αυτό, θα σας ωθήσει να βρείτε χρόνο για να ηρεμήσετε και ταυτόχρονα, να αναζητήσετε τον εαυτό σας. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις που μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σας, αλλά και τα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε ανασφάλεια στον εργασιακό σας χώρο, για κάποια θέματα που δεν προχωρούν όπως θα θέλατε. Μείνετε πιο συγκεντρωμένοι σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας. Απομακρυνθείτε από το άγχος και από τις αρνητικές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να κάνετε νέα πράγματα για την ζωή σας, θα σας οδηγήσει σε καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες. Η αγάπη που νιώθετε για αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας κάνει πιο δοτικούς και θα εκφράσετε τα συναισθήματα που νιώθετε. Μιλήστε με φίλους και νέα πρόσωπα που θα συναντήσετε, στην διάρκεια της ημέρας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα καριέρας, σήμερα, θα πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι στις προσδοκίες και στις φιλοδοξίες σας. Αποφύγετε συζητήσεις, που μπορούν να σας φέρουν σε αδιέξοδο. Ίσως κάνουν την εμφάνισή τους παρασκήνια, που θα σας επηρεάσουν συναισθηματικά. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις που δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε ξεκάθαρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα σκεφτείτε αλλαγές που θέλετε να κάνετε και επιθυμίες που έχετε. Η δυσχερής επικοινωνία όμως με το περιβάλλον σας, θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σας. Ακολουθήστε μία πιο σταθερή πορεία και μην αφήνετε την ανασφάλεια, να κυριαρχεί στις σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν εκκρεμότητες και οικονομικά θέματα, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν. Η συμπεριφορά σας, θα είναι το κλειδί για να φέρετε σε ισορροπία τις αντιξοότητες που μπορεί να παρουσιαστούν. Μην αφήνετε περιθώρια εκμετάλλευσης από τρίτους, τα οποία μπορεί να σας προκαλέσουν οικονομικές δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα, θα σας απασχολήσει αρκετά. Θα πρέπει όμως να εστιάσετε και στις ευκαιρίες που έχουν παρουσιαστεί στην ζωή σας. Αφήστε τους προγραμματισμούς για άλλη μέρα. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και ασχοληθείτε με όσα πρέπει να ισορροπήσετε στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, η μέρα δεν σας ευνοεί οικονομικά θέματα που πρέπει να διευθετήσετε. Ίσως νιώσετε ότι δεν αμείβεστε όπως πρέπει και αυτό, σας δημιουργεί μία συναισθηματική πίεση. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα