Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη-Δοκιμάζει τις αντοχές μας!

Από την Τζώρτζια ΜπουλιάκηΗ Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς στο ζώδιο του Τοξότη (15ο 34’ του Τοξότη), δοκιμάζει τις αντοχές μας. Πραγματοποιείται στις 5 Ιουνίου 2020, στον 12ο οίκο, στις 22:12:15 μ.μ. και μας ωθεί να εξετάσουμε τα συναισθήματά μας, αλλά και όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα στη ζωή μας.

Οτιδήποτε έχουμε καταπιέσει ή δεν έχουμε πραγματοποιήσει ακόμα, πρόκειται να έρθει στην επιφάνεια για να εξεταστεί. Περισσότερο θα επηρεαστούν τα ζώδια

του μεταβλητού σταυρού (Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες) και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά.

Αυτή η έκλειψη θα φέρει αρκετά πράγματα στην επιφάνεια, εξετάστε καλά ότι θέλετε να κάνετε, ιδιαίτερα εάν αφορούν τα οικονομικά σας, που ο Άρης επηρεάζει έντονα. Θα φέρει αρκετές δυσκολίες, εντάσεις και ραγδαίες εξελίξεις. Δυσκολία στην επικοινωνία, σε αγοραπωλησίες, και οικονομικά θέματα. Πρόσεξε αρκετά ποια πρόσωπα εμπιστεύεστε και κινηθείτε πιο διαλλακτικά σε επαγγελματικά θέματα.

Ο Ερμής, θα βοηθήσει από τη μία να δημιουργήσουμε ένα νέο τρόπο σκέψης, όμως από την άλλη θα φέρει δυσκολία στο να απεμπλακούμε από παρελθοντικά μοτίβα και πεποιθήσεις. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με άτομα τα οποία είχατε απομακρυνθεί, όμως προσπαθήστε να βάλετε τα όριά σας και να ανεβάσετε τις προσδοκίες σας.

Σε αρκετά θέματα θα υπάρχουν δυσκολίες και καθυστερήσεις, αλλά και έντονες καταστάσεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την επικοινωνία, εργασιακά, οικονομικά, αλλά και αισθηματικά θέματα. Προσπαθήστε να έχετε υπομονή και να δείξετε περισσότερη κατανόηση, μέχρι να εξομαλυνθούν τα πράγματα. Έτσι, θα μπορέσουν να κινηθούν με έναν καλύτερο ρυθμό. Θεραπεύστε θέματα που χρονίζουν και επηρεάζουν την ζωή σας και ειδικά την καθημερινότητά σας.

Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας, αξιολογήστε ξανά σημαντικά θέματα και κάντε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, που μπορούν να ευνοήσουν την υγεία σας. Φροντίστε περισσότερο την διατροφή σας και προσπαθήστε να βάλετε νέους κανόνες που θα βοηθήσουν να βελτιωθεί η καθημερινότητά σας.

Εξετάστε ξανά θέματα σχέσεων, όμως αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Το καλύτερο είναι να εξετάσετε τα υπέρ και τα κατά και να εστιάσετε περισσότερο σε αυτό που πραγματικά θέλετε από μία σχέση. Προσπαθήστε να ελέγξετε περισσότερο τις σκέψεις σας και να βάλετε νέες προοπτικές που θα βελτιώσουν γενικότερα την ζωή σας.

Γενικότερα αυτή η έκλειψη δεν θα είναι εύκολη και θα φέρει αρκετή ένταση και δοκιμασίες, ειδικά ως προς τις αντοχές μας. Μην εμπιστευτείτε τρίτα πρόσωπα και γενικότερα ότι δεν είναι σε σταθερή βάση. Η στάση που θα κρατήσετε, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις και σε ότι θέλετε να προχωρήσετε αυτό το διάστημα. Να είστε προσεκτικοί σε παρασκηνιακές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν ειδικά στα επαγγελματικά σας, στα οικονομικά σας και στα αισθηματικά σας.

Η έκλειψη αυτή, μας ωθεί να εξετάσουμε καλύτερα εκκρεμότητες, την καθημερινότητά μας, την υγεία μας, τις συνήθειες μας και γενικότερα τα συναισθήματά μας.

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να εξετάσετε καλύτερα όσα θέλετε πραγματικά να αλλάξετε και να εστιάσετε περισσότερο, σε όσα πρέπει να βελτιώσετε στη ζωή σας. Μπορείτε να βρείτε νέα πράγματα που θα βοηθήσουν να βελτιώσετε θέματα που χρονίζουν και θέλετε να βελτιώσετε αρκετά χρόνια τώρα, όμως κάντε σταθερά βήματα και μην βιαστείτε. Αυτή η έκλειψη, θα εντείνει τις επιθυμίες σας και τα όνειρά σας, όμως θυμηθείτε ότι πρέπει να κινηθείτε με υπομονή και σε σταθερό ρυθμό, για να πετύχετε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αν εκμεταλλευτείτε σωστά την ενέργεια αυτής της έκλειψης και εξετάσετε συναισθήματα, αλλά και καταστάσεις σε βάθος, μπορείτε να φέρετε στην επιφάνεια την εσωτερική δύναμη που κρύβετε και να την προωθήσετε προς τα εκεί που θέλετε εσείς.

Είναι μία έκλειψη, η οποία μας ωθεί να εξετάσουμε σε βάθος πράγματα και να φέρουμε στην επιφάνεια την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα