Η «πληρωμένη» απάντηση της MIG στον Αποστολόπουλο για το Υγεία

Σαφή απάντηση και «πληρωμένη» είναι η απάντηση που δίνει η διοίκηση της MIG στην πλευρά Αποστολόπουλου σε σχέση με τη διαδικασία πώλησης του νοσοκομείου Υγεία.

Με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε η Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε. (μετόχου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. κατά 39,15 %) κατά της διοίκησης της MIG

αλλά και κατά της Τράπεζας Πειραιώς ζητώντας να σταματήσει η τρέχουσα διαδικασία πώλησης του Υγεία και να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση, η διοίκηση της MIG επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «τα επιχειρήματα είναι αβάσιμα» και πως «ο δρόμος είναι ανοικτός εάν ο όμιλος Αποστολόπουλου θέλει να καταθέσει υψηλότερη προσφορά».

Συγκεκριμένα η MIG στην ανακοίνωσή της σημειώνει: «Έχοντας αποτύχει να αποκτήσει το 30% του ΥΓΕΙΑ στην τιμή των 0,45€ και αδυνατώντας προφανώς να επανέλθει με καινούρια δημόσια πρόταση σε τιμή υψηλότερη από τα 0,92€ που έχουν ήδη προσφερθεί, η «Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα επέλεξε την δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων.

Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της «Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά».

«Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα