Γαλακτοβιομηχανία «Όλυμπος»: Μπόνους 1,2 εκατ. ευρώ και 300.000 ευρώ στους εργαζόμενους με παιδιά

Μια ευχάριστη είδηση περίμενε τους εργαζόμενους της γαλακτοβιομηχανίας «Ολυμπος» κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της εταιρείας, Δημήτρης Σαράντης ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους πως προσφέρει μπόνους ύψους 1,2 εκατ. ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων ενώ παράλληλα, παρατηρώντας τη διαρκώς αυξανόμενη τάση γεννητικότητας στις οικογένειες των εργαζομένων της βιομηχανίας, αποφάσισε να παράσχει, ως επίδομα γέννας, ποσό ύψους 300.000 ευρώ για

τους εργαζόμενους που αποκτούν παιδιά, αλλά και για αυτούς που ήδη έχουν.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δίνει κάθε χρόνο 400 ευρώ για το πρώτο παιδί, 600 ευρώ για το δεύτερο, 1.000 ευρώ για το τρίτο και 2.000 ευρώ για το τέταρτο. Πηγές που γνωρίζουν μιλώντας στο «ethnos.gr» αναφέρουν πως πέρυσι δόθηκαν περισσότερα χρήματα ως μπόνους στους εργαζομένους, τα οποία έφθασαν συνολικά στα 2 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι η διοίκηση της Όλυμπος στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας απένειμε τιμητικές πλακέτες, που συνοδεύονταν από χρηματικά βραβεία ύψους 150.000€ σε 25 κτηνοτρόφους- προμηθευτές της, που διακρίθηκαν στην παραγωγή γάλακτος, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια. Παράλληλα, η κοπή της πίτας συμπεριλάμβανε συνολικά 5 φλουριά, τα οποία αντιστοιχούσαν στο χρηματικό έπαθλο των 500 ευρώ για κάθε νικητή.

Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσφέρει επίδομα γέννας ύψους 2.000 ευρώ σε κάθε οικογένεια που αποκτά ένα νέο μέλος. Να σημειωθεί πως η εταιρεία Ολυμπος είναι μέλος του ομίλου Ελληνικά Γαλακτοπωλεία, ο οποίος σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΛΟΓΑΚ αποτελεί τον μεγαλύτερο εισκομιστή ποσοτήτων ελληνικού γάλακτος, το οποίο συλλέγει καθημερινά από 1.700 Ελληνες παραγωγούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα