Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 19 Μαρτίου έως 25 Μαρτίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού δίνοντας σας ενεργητικότητα και αισιοδοξία σε νέα σας σχέδια και ωθώντας τη διάνοια σας προς νέες προοπτικές και ανακαλύψεις νέων πραγμάτων.

Ο Αύξων μηνίσκος τον Ταύρο την Τετάρτη 21/3 τονίζει οικονομικά θέματα, έτσι αυτή την εβδομάδα χειριστείτε καλύτερα θέματα οικονομικών σας και βάλτε καλύτερες βάσεις στα σχέδιά σας. Προσέξτε έξοδα και ισορροπήστε

επιθυμίες.

Το Σάββατο 24/03 το Πρώτο τέταρτο στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει στην επιφάνεια θέματα επαγγελματικών σας και σχέσεων που θα πρέπει να χειριστείτε με κατάλληλο τρόπο και να αξιοποιήσετε πλέον τις δυνατότητές σας στο έπακρον, για να προχωρήσουν τα σχέδιά σας και να ισορροπήσουν καταστάσεις.

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα το σημαντικό είναι να εστιάσετε περισσότερο σε όσα χρειάζονται βελτίωση, ο Ερμής από την Παρασκευή 23/03 εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία, χρειάζεται αρκετή προσοχή διότι αρκετά μπορεί να είναι τα λάθη ή οι παραλείψεις και η βιασύνη δεν θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Αξιολογήσετε καλύτερα τα σχέδια σας και φροντίστε στην επικοινωνία σας, αποφύγετε τη βιασύνη και εξετάσετε καλύτερα θέματα σχέσεων μέχρι και τις 16 Απριλίου που θα παραμείνει σε ανάδρομη πορεία.

Κριός

Προσέξετε μέσα σε αυτή την εβδομάδα τις σχέσεις σας και περισσότερο την επικοινωνία σας με τους γύρω σας, θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί καλύτερα να ενεργήσετε με δική σας πρωτοβουλία και να αποφύγετε τις συμβουλές τρίτων. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, η επιτυχία θα έρθει στα σχέδια σας αρκεί να κινηθείτε βάση ενός καλού σχεδίου ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Η αισιοδοξία αλλά και η οργανωτική ικανότητα μπορούν να σας καθιερώσουν στη καριέρα σας, προσέξτε μόνο νομικά ζητήματα και θέματα εγγράφων.

Ταύρος

Ο Ερμής φέρνει αυτή την εβδομάδα κάποιο ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας που μπορεί να αλλάξει περασμένες καταστάσεις και να βελτιώσει αρκετά θέματα αν αλλάξετε τακτική. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας που ακόμα και αν οι ευθύνες είναι πολλές, με υπομονή θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα και θα δείτε μακροπρόθεσμα τους κόπους σας να δικαιώνονται. Αποφύγετε περιττά έξοδα και βάλτε ένα πρόγραμμα σε οφειλές που εκκρεμούν. Μην αναλαμβάνετε μεγαλύτερες υποχρεώσεις ή ευθύνες από όσες μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτή τη περίοδο.

Δίδυμοι

Βρείτε το χρόνο αυτή την εβδομάδα να ξεκουραστείτε και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας σήμερα, στρέφοντας την προσοχή σας στις κινήσεις και στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, πριν κάνετε οτιδήποτε επανεξετάστε το καλά, μην βιαστείτε ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Το σημαντικό είναι να σφυρηλατήσετε ισχυρότερους δεσμούς με αγαπημένα σας πρόσωπα και να είστε διαλλακτικοί όταν χρειάζεται.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα ασχοληθείτε περισσότερο με την καριέρα σας και τους στόχους που έχετε, πρέπει όμως να προσέξετε τη σχέση σας με συναδέλφους ή συνεργάτες. Εργασθείτε πιο μεθοδικά, αποφεύγοντας τους διαπληκτισμούς και η επιτυχία είναι με το μέρος σας. Μην δυσανασχετείτε με όσα πρέπει να ολοκληρώσετε, αναλάβετε τις απαραίτητες ευθύνες αν θέλετε την επαγγελματική σας καταξίωση και θα καθιερωθείτε, βασισμένη στην δική σας προσωπικότητα και στις δικές σας δυνάμεις στα επαγγελματικά σας θα μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα, όμως θα πρέπει να κινηθείτε περισσότερο βάση λογικής και με πρόγραμμα.

Λέων

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα δραστηριοποιηθείτε και εκδηλώστε περισσότερες πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας μπορείτε να επανεξετάσετε σωστά τις συνεργασίες σας και τα σχέδια σας. Σκεφτείτε περισσότερο τη πορεία των προσωπικών σας σχέσεων, μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα όσα συμβαίνουν τις σχέσεις σας αλλά και ποιες σας καλύπτουν πραγματικά. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις, η διάθεση συνεργασίας και υποχωρητικότητας, προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε ένταση θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε ευκολότερα όποια καθυστέρηση υπάρχει στα σχέδιά σας.

Παρθένος

Προσπαθήστε μέσα σε αυτή την εβδομάδα να ισορροπήσετε τα σκέψεις σας και να βάλετε ρεαλιστικούς στόχους, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, δείξτε κάποια αυτοσυγκράτηση σε νέες επαγγελματικές προστάσεις και αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. Εκφραστείτε πιο ουσιαστικά μέσα στις σχέσεις σας, προσπαθήστε να βρείτε τον τρόπο να έρθετε πιο κοντά με όσους αγαπάτε και να γεφυρώσετε όποια χάσματα υπήρξαν. Ειδικά σε οικογενειακά ζητήματα και με κοντινά σας πρόσωπα έρχονται ξεκαθαρίσματα που πρέπει να κάνετε για να ισορροπήσουν καταστάσεις.

Ζυγός

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα προσέξτε την επικοινωνία σας, ο Ερμής εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία 23/03 έτσι προσπαθήστε να αποφύγετε με έξυπνο τρόπο τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν από παρεξηγήσεις ή κακή συνεννόηση στις σχέσεις σας αλλά και σε συνεργασίες. Στα οικονομικά σας μπορείτε να εξετάσετε καλά νέες κινήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα και να ρυθμίσετε καλύτερα εκκρεμότητες. Ισορροπήστε την συναισθηματική σας αστάθεια στις σχέσεις σας και ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα κινηθείτε με υπομονή απέναντι σε όσα θέλετε να πετύχετε, ακόμα και αν σας είναι αρκετά δύσκολο. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας που πρέπει να μπουν σε μια ροή ιδιαίτερα αν έχετε εκκρεμότητες το διάστημα αυτό. Στα επαγγελματικά σας μια σωστή στρατηγική μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη στόχων που έχετε βάλει. Μια κακή ψυχολογία και στάση δεν είναι ότι καλύτερο για να φτιάξει τις σχέσεις σας μέσα στο χώρο της εργασίας σας και με συνεργάτες. Αποφύγετε να αναλάβετε νέα ευθύνες, η δυσκολία στην επικοινωνία να δημιουργεί προβλήματα σε όλους τους τομείς και ιδίως στον οικονομικό σας τομέα.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα στα οικονομικά σας καλύτερα να στηριχθείτε στο δικό σας ένστικτό και να αποφύγετε να ακολουθήσετε τη ροή των άλλων, σκεφτείτε μακροπρόθεσμα. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα και ενισχύστε τη σχέση σας μαζί τους, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας απασχολούν και να κατανοήσετε περισσότερο τους άλλους. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και καθυστερήσεις ή εμπόδια που αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα αν σχετίζονται με έγγραφα ή εκκρεμότητες, προσέξτε τη συμπεριφορά σας και τον τρόπο που κινήστε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις με άτομα που συνεργάζεστε.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα φροντίστε την υγεία σας και αποφύγετε να πιέστε υπερβολικά τον εαυτό σας, μην τα βάζετε με τον εαυτό σας όταν κάτι δεν πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχετε βάλει. Φροντίστε τις σχέσεις σας με τους άλλους και ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα. Θα χρειαστεί να έχετε υπομονή και να σκεφτείτε καλά πριν μπείτε σε συζητήσεις. Στα συναισθηματικά σας προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να εστιάσετε σε όσα σας δυσκολεύουν γιατί μπορείτε να είστε πιο αποδοτικοί και να ρυθμίσετε εκκρεμότητες που σας έχουν αγχώσει.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα βασιστείτε στη διαίσθηση σας για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις που υπάρχουν στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορείτε να επανεξετάσετε θέματα που σας απασχολούν και να δοκιμάσετε εναλλακτικές μεθόδους δράσης πάνω σε σχέδια που δεν έχουν αποδώσει έως τώρα. Η επικοινωνία με κοντινά σας πρόσωπα είναι σημαντική προσπαθήστε να αντιμετωπίστε κάθε ζήτημα με μια θετική διάθεση και κατανόηση, στις προσωπικές σας σχέσεις η ουσιαστική επικοινωνία μαζί τους μπορεί να βελτιώσει το κλίμα στις σχέσεις σας.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο σε σχέδια που έχετε και προχωρήστε εκκρεμότητες, μην διστάσετε να ζητήστε βοήθεια προσώπων που έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν. Η καλή οργανωτική προσέγγιση στα οικονομικά σας θα βοηθήσει θέματα που σας απασχολούν και θα σας φέρει θετικά αποτελέσματα. Συζητήσετε όσα σας προβληματίζουν με αγαπημένα σας πρόσωπα για να μπορέσετε να έχετε την κατανόηση που χρειάζεστε.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 19 Μαρτίου, 25 Μαρτίου 2018,evdomadiaio oroskopio 19 martiou, 25 martiou 2018