Σύντομη η πορεία του supergroup του Sivert Hoyem

20:44 9/3/2018 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ paradise-hoyem-1.jpg Αποχωρεί από τους Paradise με τη μπάντα να αναστέλλει τη δράση της 09.03.2018, 19:39 | Ετικέτες: Sivert Hoyem, rock, συναυλίες Συντάκτης: efsyn.gr

Στα ψιλά πέρασε η ανακοίνωση που έκανε ο Sivert Hoyem

πριν από μερικές ημέρες. Ο αγαπημένος τραγουδιστής του ελληνικού κοινού ενημέρωσε τους θαυμαστές του πως αποχωρεί από τους Paradise και κατά συνέπεια το συγκρότημα αναστέλλει τη δραστηριότητά του.

Ο Νορβηγός καλλιτέχνης ενημέρωσε στις 1 Μαρτίου ότι δεν μπορεί να συνδυάσει την πορεία του γκρουπ με τα υπόλοιπα projects του.

Έγραψε στη σελίδα του στο facebook «Με λύπη σας ενημερώνω ότι αποχωρώ από τους Paradise λόγω δυσκολιών να συνδυάσω τη μπάντα με τα υπόλοιπα projects μου και λόγω της αποχώρησης του ντράμερ Rob Ellis. Όλες οι ηχογραφήσεις και συναυλίες ακυρώνονται.

Υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει στο μέλλον μουσική των Paradise. Σας ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα στήριξή σας».

Με αυτόν τον τρόπο γράφεται το τέλος του supergroup το οποίο κατάφερε να διανύει μόλις μερικούς μήνες πορείας. Οι Paradise επισκέφθηκαν και τη χώρα μας την περασμένη χρονιά.

Η αλήθεια είναι ότι η μουσική των Paradise ήταν ευχάριστη και συνδύαζε με κάποιον τρόπο τις διαφορετικές καταβολές των μελών της μπάντας, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι το σχήμα πρόλαβε να σημειώσει σημαντική επιτυχία.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Sivert Hoyem επιστρέφει με το νέο του σούπεργκρουπ Οι Paradise «αποκαλύπτονται»
Keywords
Τυχαία Θέματα