Όλα τα δισκάδικα του κόσμου στην οθόνη σας με ένα κλικ

13:29 29/11/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ vinyl-shops-.jpg Εκπληκτικός διαδραστικός χάρτης για φίλους της μουσικής και... περιπετειώδεις τουρίστες | dreamstime.com 29.11.2017, 13:14 | Ετικέτες: βινύλιο, δίσκος, μουσικοί Συντάκτης: efsyn.gr

Δισκάδικα. Ένας χώρος «ιερός» για τους συλλέκτες και τους λάτρεις της μουσικής. Το μέρος όπου περνούν ατελείωτες ώρες αναζητώντας τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, κρυφά διαμάντια, αλλά και τις καλύτερες τιμές και ευκαιρίες.

Δεν είναι, άλλωστε, λίγοι εκείνοι που ψάχνουν τα... πιο καλά κρυμμένα δισκάδικα και στα ταξίδια τους στο εξωτερικό, ενώ άλλοι επιλέγουν με αυτό το κριτήριο τους προορισμούς των διακοπών τους.

Τώρα ένας νέος ιστότοπος μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε μπροστά μας όλα (ή σχεδόν όλα) τα δισκάδικα του κόσμου με ένα κλικ.

Το VinylHub είναι, ουσιαστικά, ένας διαδραστικός χάρτης που στοχεύει στην καταγραφή όλων των αξιόλογων δισκοπωλείων σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η ομάδα του VinylHub με την πολύτιμη συνδρομή αναγνωστών και μουσικόφιλων έστησε τον χάρτη αυτό και, όπως δηλώνουν οι ίδιοι, ο στόχος είναι «να καταγράψουμε κάθε δισκάδικο με φυσική παρουσία στον πλανήτη. Με τη βοήθειά σας μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ακριβή λίστα όλων των δισκάδικων και των εκδηλώσεων που αφορούν το βινύλιο παγκοσμίως».

Ένας απόλυτος οδηγός για όλους τους «ψαγμένους» ταξιδιώτες.

Δείτε τον διαδραστικό χάρτη ΕΔΩ

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μαύρο» στον Roger Waters λόγω... αντισημιτισμού Όλες οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy
Keywords