Και μουσικό «ράπισμα» στο Facebook από τους Massive Attack

14:44 22/3/2018 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ ma.jpg Αποχωρούν από το μέσο δικτύωσης μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις 22.03.2018, 14:17 | Ετικέτες: ηλεκτρονική μουσική, συγκροτήματα, Massive Attack Συντάκτης: efsyn.gr

Στη δίνη του κυκλώνα βρίσκεται το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Μαρκ Ζούκερμπεργκ μετά τις αποκαλύψεις για τη μαζικότερη παραβίαση προσωπικών δεδομένων με φόντο τις αμερικανικές εκλογές του 2016.

Οι

αντιδράσεις έρχονται σαν χιονοστιβάδα, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει νομικές διαδικασίες.

Αντίδραση από τον μουσικό κόσμο ήρθε μέσω των Massive Attack. Το δημοφιλές ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Facebook καταγγέλλοντας τη «συνεχιζόμενη παραβίαση της ιδιωτικότητάς μας».

Μία αποχώρηση δεν πρόκειται να αλλάξει φυσικά τα δεδομένα, όμως, δεδομένης της δημοφιλίας των δύο μουσικών αναμένεται να δημιουργήσει περαιτέρω πίεση στην εταιρεία.

«Εξαιτίας της συνεχιζόμενης παραβίασης της ιδιωτικότητάς μας, της έλλειψης διαφάνειας και της αδιαφορίας για λογοδοσία οι Massive Attack αποχωρούν προσωρινά από το Facebook. Ελπίζουμε να αλλάξουν οι πολιτικές της εταιρείας πάνω σε αυτά τα σημαντικά ζητήματα» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η μπάντα.

In light of FB’s continued disregard for your privacy, their lack of transparency and disregard for accountability - Massive Attack will be temporarily withdrawing from FB

We sincerely hope they change their... https://t.co/DAxMVYSwff

— Massive Attack (@MassiveAttackUK) 21 Μαρτίου 2018

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη δίνη του κυκλώνα η Facebook Πολλαπλών... χρήσεων οι χρήστες του facebook
Keywords
Τυχαία Θέματα