Εμπλέκουν τον τραγουδιστή των Tool και A Perfect Cirle σε βιασμό ανήλικης

21:13 27/6/2018 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ tool-band-.jpg Ένα ανώνυμο κείμενο στα social media προκαλεί αντιδράσεις | (AP Photo/Matt Sayles) 27.06.2018, 16:47 | Ετικέτες: Tool, metal, συναυλίες Συντάκτης: efsyn.gr

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο σπουδαίος Maynard Jame Keenan, τραγουδιστής και ηγετική μορφή τόσο των Tool και A Perfect Circle, καθώς μία σειρά μηνυμάτων στο Twitter τον εμπλέκει σε περιστατικό βιασμού 17χρονης κοπέλας το 2000.

Ανώνυμη χρήστης του Twitter δημιούργησε τον λογαριασμό Iwas17HeWas36 (ήμουν 17, ήταν 36) και με μία σειρά από tweets περιγράφει την εμπειρία της καταγγέλλοντας ότι ο Keenan την βίασε το 2000 μετά από μία συναυλία των A Perfect Circle παρέα με τους Nine Inch Nails.

Η ίδια σημειώνει ότι παλεύει ακόμη να ξεπεράσει το τραύμα και για τον λόγο αυτό δεν αποκαλύπτει το όνομά της.

Η εξομολόγηση της γυναίκας μέσω Twitter έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων, καθώς, πάντα μέσω του ίδιου λογαριασμού ακόμη μία γυναίκα δήλωσε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Maynard James Keenan, ενώ άλλη μία κατήγγειλε την μπάντα των Behemoth.

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει ακόμη αντιδράσει, ωστόσο αναμένεται να τοποθετηθεί επισήμως για τα όσα του προσάπτονται.

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άφησε τη σκούπα... κι έπιασε το μικρόφωνο Αντίο Vinnie Paul
Keywords
Τυχαία Θέματα