Δεν θα έκανα καμία έκπτωση στη μουσική μου

13:36 15/12/2017 - Πηγή: efsyn
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ 54.jpg Ο Λευτέρης Λαγγούσης. 15.12.2017, 12:57 | Ετικέτες: τραγουδιστές, συναυλίες Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος

Ο Λευτέρης Λαγγούσης είναι ένας νέος συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής που αξίζει να προσέξουμε. Κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, «Της Αγάπης οι Σκιές» και θα την παρουσιάσει ζωντανά στο Μπαράκι της Διδότου το Σάββατο, στις 10 το βράδυ.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παίξω σε ένα χώρο που πήγαινα και παρακολουθούσα Έλληνες καλλιτέχνες που θαύμαζα» λέει στο efsyn city

ο Λευτέρης Λαγγούσης. «Τώρα θα τραγουδήσω τα δικά μου τραγούδια αλλά και διασκευές Ελλήνων και ξένων δημιουργών που αγαπώ». Και μας λέει και για το ντεμπούτο του άλμπουμ: «Περιλαμβάνει έντεκα τραγούδια, που έγραψα σε διαφορετικές περιόδους της ζωής μου. Πραγματεύεται την αγάπη, τη φιλία, την απώλεια και είναι, μπορώ να πω, βιωματικό, αποτελεί στην ουσία ένα "ταξίδι" στον "εσωτερικό" μου κόσμο. Είναι για μένα κατάθεση ψυχής».

Ο Λευτέρης έχει παίξει ως τώρα στο «Σταυρό του Νότου», σε συναυλίες στο Δήμο Νέας Σμύρνης, στο Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος», στην «Όπερα του νερού και του Ονείρου» κ.ά. Πόσο δύσκολο είναι για έναν νέο τραγουδοποιό να ξεκινήσει καριέρα στην Ελλάδα; «Αρκετά έως πάρα πολύ», απαντάει. «Το σημαντικό για μένα είναι, παρ’ όλη τη δυσκολία, να μην εγκαταλείπεις ό,τι αγαπάς και ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας, που συνήθως είναι υψηλός, να εκπαιδευτείς ώστε να αντέχεις. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να έχει κανείς αποθέματα δύναμης, αντοχής, υπομονής και επιμονής».

Θα συμμετείχες σε ένα τηλεοπτικό talent show;
«Με τον τρόπο που σκέφτομαι και λειτουργώ μέχρι σήμερα, θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι έξω και πέρα από τη δική μου φιλοσοφία».

Τι δεν θα έκανες ποτέ στην καριέρα σου;
«Η μουσική για μένα είναι τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας και πολλές φορές με βοηθά να βρίσκω λύσεις στα αδιέξοδα, άρα δεν θα έκανα καμία "έκπτωση" στο μέρος που αφορά τη μουσική μου. Κρατώ τις βασικές μου αρχές που με καθορίζουν και με προσδιορίζουν ως στάση ζωής, στις σχέσεις μου με τους ανθρώπους και στον τρόπο που εκφράζομαι με τη μουσική και δεν τις διαπραγματεύομαι».

Video of Όνειρο της μέρας live

INFO: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, Το Μπαράκι της Διδότου, Διδότου 3 Κολωνάκι, τηλ. 210 3642990. Είσοδος ελεύθερη.

[ad-slot]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι μελωδίες του πεπρωμένου και της μελαγχολίας από τον «Ονέγκιν» StarWound: «Ο καθένας μας κουβαλάει τις δικές του επιρροές»
Keywords
Τυχαία Θέματα