Από τις πιο τολμηρές μουσικές μας φαντασιώσεις

13:44 11/9/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ aggelakas-pavlidis-1.jpg Αγγελάκας και Παυλίδης μαζί στη σκηνή - Μία συνάντηση που περιμέναμε πολλά χρόνια 11.09.2017, 13:11 | Ετικέτες: Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, rock, συναυλίες Συντάκτης: Δώρα Σελλά

Μια μουσική συνύπαρξη βγαλμένη από τις πιο τολμηρές -μουσικές- φαντασιώσεις μας παίρνει σάρκα και οστά αυτό το φθινόπωρο. Ο Γιάννης Αγγελάκας με τον Παύλο Παυλίδη ανεβαίνουν μαζί στην ίδια σκηνή για 4 συναυλίες.

Η πρώτη, στη Λάρισα, έγινε ήδη το περασμένο Σάββατο. Ακολουθούν η Αθήνα (την ερχόμενη Παρασκευή στην Τεχνόπολη), η Πάτρα (στις 20 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο Πολιτεία) και η Θεσσαλονίκη (στις 7 Οκτωβρίου στον πολυχώρο πολιτισμού WE).

Δύο μεγάλες μορφές της εγχώριας ροκ σκηνής, frontmen και «ψυχή» σε δύο από τις ιστορικότερες μπάντες («Τρύπες» και «Ξύλινα Σπαθιά», αντίστοιχα), δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, που έβαλαν -και συνεχίζουν να το κάνουν- τη σφραγίδα τους όχι μόνο στο μουσικό αλλά στο πολιτιστικό μας γίγνεσθαι εν γένει, συμπράττουν και μας καλούν να είμαστε συμμέτοχοι σε μια πραγματική γιορτή της μουσικής.

Η πρώτη γεύση από αυτή τη συνεργασία, που πήραμε μέσω βίντεο τα οποία ανέβηκαν στο YouTube από το live τους στη Λάρισα, είναι εξαιρετική.

Δείτε τα και εσείς και νομίζουμε ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας...

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο The Boy ξέρει να... μας λιώνει Όταν τα unplugged κυριαρχούσαν Η μουσική είναι για τους... αισθηματίες
Keywords
Τυχαία Θέματα