Υπόθεση Κοεμτζή: Ραγδαίες εξελίξεις - Διώξεις σε δύο ακόμη υπόπτους

Μετά το ξέσπασμα της μητέρας της, που ανέβηκε στην ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, επειδή δεν προχωρούσε η έρευνα στην υπόθεση θανάτου της κόρης της, ο Εισαγγελέας Γιαννιτσών άσκησε δίωξη σε δύο ακόμη υπόπτους για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" μίλησε ένας νεαρός, που βρέθηκε τυχαία μπροστά σε μια παρέα ανήλικων αγοριών που αντάλλαζαν γυμνές φωτογραφίες κοριτσιών, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η φωτογραφία της Λίνας. Στην εκπομπή μίλησε και ο

δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος ενημέρωσε για τα νέα δεδομένα, τονίζοντας πως κάποιοι θέλησαν, κρυμμένοι πίσω από υπολογιστές, να εκβιάσουν την ψυχή και το σώμα της Λίνας, κάτι το οποίο η οικογένεια υποστηρίζει εδώ και 1,5 χρόνο, αλλά τότε τους έλεγαν πως πρόκειται απλώς για υποθέσεις.

Ο δικηγόρος υποστήριξε πως υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα, που δρα με συγκεκριμένο σκοπό. Είπε χαρακτηριστικά: "Όλοι αυτοί προμηθεύτηκαν από την ίδια πηγή το υλικό. Δεν δρούσε ο καθένας μεμονωμένα, όπως θέλησαν κάποιοι να πουν ή όπως προσπάθησαν να ψελλίσουν στην αρχή. Ήταν συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων ,με συγκεκριμένο σχέδιο. Και αυτό σιγά σιγά ξεδιπλώνεται".

Τι απαντά η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας

"Χαίρομαι για τη μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή σας και χαίρομαι που άρχισαν να ανοίγουν τα στόματα. Όντως το παιδίμου εκβιαζόταν. Από ποιους δεν μπορώ να γνωρίζω, όμως, οι φωτογραφίες περνούσαν από χέρι σε χέρι", είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: "Υπάρχουν και υπήρχαν και άλλα παιδιά. Θέλω να περαστεί αυτό το μήνυμα, ώστε να μην θρηνήσει άλλη μάνα. Να μην το βιώσει άλλη οικογένεια. Δεν μπορεί να ήταν μόνο ένας, είμαι βέβαιη ότι ήταν πολλοί. Δεν μπορεί να πιέστηκε από ένα μόνο άτομο και να έγινε αυτό που έγινε".

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Λίνα καταγόταν από τα Γιαννιτσά, σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη και διέμενε στη φοιτητική εστία. Όλα συνέβησαν στις 28 του Νοέμβρη του 2016. Η 22χρονη τελείωσε τη δουλειά της γύρω στις 8 το βράδυ. Συνάντησε τον φίλο της, με τον οποίον ήταν πολύ καλά, και επέστρεψε στην εστία. Αμέσως πήγε στο δωμάτιό της, κάθισε 5 λεπτά και στη συνέχεια ανέβηκε στον 9ο όροφο της εστίας σε δύο άλλες φίλες της. Όπως κατέθεσαν οι δύο κοπέλες, η Λίνα είπε ότι θα έβγαινε στο μπαλκόνι για να κάνει ένα τσιγάρο. Τότε συνέβη το μοιραίο και η 22χρονη βρέθηκε στο πεζοδρόμιο από τον 9ο όροφο.

Η υπόθεση, αρχικά, θεωρήθηκε αυτοκτονία. Η μητέρα της Λίνας, όμως, που γνώριζε την κόρη της, γέμισε ερωτήματα και άρχισε να ψάχνει. Μετά από έρευνες έμαθε ότι η Λίνα είχε πραγματοποιήσει μια ημίγυμνη φωτογράφιση. Κάποιος γνωστός της την έπεισε ότι οι φωτογραφίες θα ήταν μόνο για προσωπική της χρήση, ωστόσο, πολύ γρήγορα οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε όλα τα social media. Επιπλέον, η μητέρα της από την πρώτη φορά υποστήριζε ότι κάποιος εκβίαζε την κόρη της με ένα ροζ βίντεο, το οποίο είχε τραβηχτεί εν αγνοία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα