Ξεσπά ο Ορέστης Τσάνγκ για τον κοροναϊό: "Εγώ δεν έχω φάει άγριο ζώο"

Για τον κοροναϊό και την παγκόσμια ανησυχία που προκαλεί, μίλησε ο Ορέστης Τσάνγκ, πρώην παίκτης του Survivor, που κατάγεται από την Κίνα και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην εκπομπή "Μεσημέρι" του OPEN, ο Ορέστης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσα έχουν ακουστεί για τον Covid-19.

"Δεν είναι σαφές για το ποια η προέλευση του ιού. Τις προάλλες αναφέρθηκε πως προήλθε από κάποιο περίεργο

ή άγριο ζώο (Παγκολίνος). Εγώ προσωπικά δεν έχω φάει κάποιο άγριο ζώο. Καταλαβαίνετε πως η Κίνα είναι μια χώρα με 1,4 δισεκατομμύρια πληθυσμό, αν κάποιος τρώει τέτοια ζώα… Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους", ανέφερε ο Ορέστης Τσανγκ.

Σχολιάζοντας το τι είναι αυτό που τον έχει πειράξει περισσότερο, ο Ορέστης Τσανγκ είπε: "Αυτό μου πείραξε περισσότερο είναι ότι είναι ο “ιός της Κίνας”. Όχι δεν είναι ο “ιός της Κίνας”! Ο ιός αυτός λέγεται κορονοϊός, υπάρχουν πάρα πολλοί παγκοσμίως απλώς αυτός ο ιός προήλθε από την Κίνα. Αυτό είναι που με πειράζει. Και να μην ξεχάσουμε όλα αυτά τα μέτρα που έχει πάρει η Κινεζική κυβέρνηση για την καταπολέμηση του ιού. Είμαι πολύ χαρούμενος που ευτυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν συνέβησαν τα κρούσματα που έγιναν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα