Βροχές κυρίως στα δυτικά και νοτιάδες την Παρασκευή

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Παροδικά νεφελώδης καιρός με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά –Αυξημένη σχετική υγρασία .

Θερμοκρασία σε επίπεδα κανονικά για την εποχή

Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ

Την Παρασκευή βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο, τα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται

από τις βραδινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες θα έχει ψύχρα κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 24 με 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Βόρεια Κρήτη τους 26 και 29 βαθμούς αντίστοιχα και στο Ανατολικό Αιγαίο τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική παροδικές νεφώσεις

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών. Σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου..

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 2/10/2005 παρουσιάστηκε υδροσίφωνας στη Ρόδο. Το 2013 είχαμε 2 υδροσίφωνες στη Ρόδο, 3 στο Ηράκλειο και 15 στη Σητεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα