Βίντεο: Η Πάολα ήταν "φωτιά στα κόκκινα" στην πρεμιέρα της

Ντυμένη με ένα σέξι εφαρμοστό σύνολο, η Πάολα κατάφερε να εντυπωσιάσει στην πρεμιέρα της στο Gazi live.

Η τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα των θαυμαστών της με έναν αισθαντικό χορό, στον οποίο επιδόθηκε έχοντας αρχικά πλάτη το κοινό. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανήρτησε ένα απόσπασμα των όσων εξελίχθησαν χθες και ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι μέρα πριν την πρεμιέρα, από το

σχήμα αποχώρησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, μετά από διαφωνία με το Νότη Σφακιανάκη.

Ο τραγουδιστής άλλωστε αποχώρησε με αιχμές κατά του Νότη Σφακιανάκη γράφοντας μεταξύ άλλων: "Τελικά, μάλλον, επαληθεύονται όλα όσα ακούγονται και λέγονται κατά καιρούς για τον Νότη Σφακιανάκη – αν και είχα κάθε καλή πρόθεση γι’ αυτή τη συνεργασία, εξού και στο παρελθόν, πριν από 6 χρόνια, του είχα γράψει τη μουσική σε τραγούδι του, με μεγάλο σεβασμό σ’ αυτή τη σπουδαία λαϊκή φωνή. Όμως -όπως λειτουργούσα ανέκαθεν- όταν δεν με σέβονται σε μια συνεργασία, επιλέγω να αποχωρώ και να διατηρώ την αξιοπρέπειά μου". Αυτό, γιατί κόπηκε το δεύτερο λαϊκό πρόγραμμά του.

Ο Νότης Σφακιανάκης απάντησε από την πίστα στα όσα του καταλογίζει ο Γ. Παπαδόπουλος, διακόπτοντας στην πριεμιέρα της Παρασκευής το πρόγραμμα και δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι "Κατηγορεί άνθρωπο τον οποίο δεν είναι να τον κατηγορείς. Είναι να τον αγκαλιάζεις, να τον φιλάς και να τον αγαπάς"...

Keywords
Τυχαία Θέματα