Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα και καλές θερμοκρασίες για την εποχή – Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις

Βελτιωμένος θα κυλήσει τη Δευτέρα ο καιρός σε όλη τη χώρα με τοπικές μόνο νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα νότια. Στην περιοχή μας επεκτείνονται οι υψηλές πιέσεις της κεντρικής Μεσογείου και δεν υπάρχει κάποιο σύστημα να μας επηρεάσει τις επόμενες ημέρες. Η θερμοκρασία στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς σε πολλές περιοχές της κεντρικής και της νότιας χώρας.

Στον χάρτη

της Βαλκανικής που ακολουθεί αλλά και στον γενικό χάρτη Ελλάδος παρατηρούμε ότι θα έχουμε σχεδόν αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα με ανέμους βορειοδυτικούς 3 με 5 μπ και τοπικά στα νότια 5 με 6 μπ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια το μεσημέρι τους 16 βαθμούς στα δυτικά, τους 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικάm τους 16 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μπ που αργότερα θα στραφούν σε νοτιάδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με4 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι: Στις 4 Μαρτίου 1987 ξεκινά μια μεγάλη περίοδος βαρυχειμωνιάς σε όλη τη χώρα με χιόνια σε όλα τα πεδινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα