Βαλέρια Χοψονίδου: Τι απαντά για τις σεξουαλικές επαφές στο "Survivor 4"

Η Βαλέρια Χοψονίδου έζησε την εμπειρία του "Survivor 4" έστω και για λίγο, αφού αποχώρησε σχετικά νωρίς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, προτού καταφέρει να δείξει όλες τις ικανότητες. Μάλιστα, η ωτίτιδα που την ταλαιπωρούσε τις πρώτες μέρες της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, την απέκλεισε από αρκετά αγωνίσματα στα οποία θα μπορούσε να έχει συμμετάσχει.

Ωστόσο, η αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου πρόλαβε να ζήσει την πείνα και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στην παραλία των Μπλε, αλλά και τους καβγάδες και τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας. Για την εμπειρία της στο "Survivor 4" και τις σχέσεις των παικτών, μίλησε η σχεδιάστρια αθλητικών ρούχων μίλησε στο περιοδικό "ΟΚ!".

Αναφερόμενη στο θέμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά, ο οποίος δήλωσε πως η πρώτη τον φλέρταρε προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι, η Βαλέρια Χοψονίδου είπε: "Δεν υπήρξε ερωτική προσέγγιση ούτε από την πλευρά της Ελευθερίας ούτε από τη μεριά του Αλέξη. Ξέρω ότι ο Αλέξης είπε για την Ελευθερία ότι τον έλεγε «αγάπη μου» και «άντρα μου», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον έβλεπε ερωτικά. Όταν ο Αλέξης είπε αυτά τα πράγματα στην καλύβα, η Ελευθερία σοκαρίστηκε, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε αυτή την εντύπωση για εκείνη. Και επειδή το συζήτησα μαζί της, μου είπε ότι δεν υπήρχε καν τέτοια σκέψη στο μυαλό της. Πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού ο Αλέξης είχε κάτι πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και δεν μπορούσε να γνωρίζει τι συμβαίνει και στην προσωπική ζωή της Ελευθερίας".

Η Βαλέρια Χοψονίδου μίλησε, επίσης, για την ιδιαίτερη σχέση που φαίνεται να αναπτύχθηκε μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας Μαρίας Βέλλη, δηλώνοντας: "Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη δική του οπτική. Αυτό που είδα εγώ είναι ότι η Άννα Μαρία είχε έρθει κοντά όχι μόνο με τον Νίκο, αλλά και τον Τζέιμς και τη Μαριαλένα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πίστευε ότι μπορεί να υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Νομίζω ότι κανείς δεν είδε ερωτικά κανέναν στο Survivor".

Τέλος, η πρώην παίκτρια απάντησε στο ερώτημα εάν υπήρχαν σεξουαλικές επαφές στο παιχνίδι, λέγοντας: "Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να έγινε σεξ στο Survivor. Και θα σου εξηγήσω γιατί. Όταν είσαι άπλυτος, άλουστος, νηστικός, άυπνος, το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι να φλερτάρεις, πόσο μάλλον να κάνεις σεξ. Είναι τόσο ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες που από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις τον άλλον ως άντρα ή ως γυναίκα".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα