Τροχαίο με την Πόρσε: Παντρεύτηκε ο Υπάτιος Πατμάνογλου - Οι φωτογραφίες του γάμου

Δύο χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο, ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύτηκε την αγαπημένη του.

Ο ίδιος έγινε γνωστός στην ελληνική κοινωνία μετά το δυστύχημα τον Φεβρουάριο του 2017, όταν η porsche με οδηγό τον Γιώργο Βακάκη έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο Ι.Χ του Πατμάνογλου, σκοτώνοντας τη γυναίκα και το παιδί του.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο παρακάτω:

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας στο Πανόραμα Κινέτας.

Ο Υπάτιος

Πατμάνογλου δε θέλησε να πει πολλά στους δημοσιογράφους και αρκέστηκε στο να δώσει σε όλους ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Με αφορμή τα γενέθλιά του, είχε κάνει σχετική ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέροντας ότι "η ζωή συνεχίζεται".

Η 39χρονη Εμμανουέλα Βογιατζή ή Έμμυ όπως τη φωνάζουν στα Μέγαρα, είναι έγκυος με το παιδί του ζεύγους και σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Υπηρετεί ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Μεγαρέων. Μάλιστα είχε κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό που κέρδισε τον δήμο, αλλά δεν εκλέχθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Εμμυ Βογιατζή έχει επίσης περάσει μια μεγάλη τραγωδία, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2017 ο πρώην και επί πολλά χρόνια σύντροφός της αυτοκτόνησε με όπλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα