Το εντυπωσιακό πείραμα που έκανε 24χρονη βιοχημικός και κέρδισε τα καλλιστεία

Ενώ σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς όπως είναι τα καλλιστεία, οι κοπέλες που λαμβάνουν μέρος αναδεικνύουν τα ταλέντα τους ερμηνεύοντας ένα ωραίο τραγούδι ή κάνοντας ταχυδακτυλουργικά, η Camille Schrier αποφάσισε να "κερδίσει" τους κριτές κάνοντας κάτι που ξέρει καλά και που αγαπά πολύ. Και τα κατάφερε υπέροχα.

Η Schrier είναι φοιτήτρια βιοχημείας και φαρμακευτικής και έδειξε σε κοινό και κριτές το ταλέντο της στις σπουδές της. Έτσι, θέλησε να διεξάγει μπροστά τους ένα επιστημονικό πείραμα, κάνοντας, στην ουσία, μια επίδειξη της καταλυτικής αποσύνθεσης του υπεροξειδίου του υδρογόνου. Φόρεσε

τα ειδικά γυαλιά της, τη στολή της και το έκανε.

Μετά από προσεκτική ανάμειξη χημικών ουσιών σε ειδικούς σωλήνες, το πείραμα της Schrier ολοκληρώθηκε με μια έκρηξη από μπλε και πορτοκαλί αφρό, που είναι γνωστή ως αντίδραση "οδοντόκρεμα του ελέφαντα". Το πείραμά της άφησε άφωνους όσους βρίσκονταν εκεί και εντυπωσίασε τους κριτές των καλλιστείων.

Η Schrier κατάφερε με το πείραμά της να κερδίσει τα καλλιστεία και τον τίτλο της "Miss Βιρτζίνια"! Η ίδια δήλωσε χαρούμενη που ο διαγωνισμός των καλλιστείων δίνει πια περισσότερη έμφαση στα πραγματικά ταλέντα, που έχουν κοινωνικό αντίκτυπο, και δεν μένει μόνο στην εμφάνιση, κάτι το οποίο ενέπνευσε την ίδια να δηλώσει συμμετοχή.

Η Schrier θα εκπροσωπήσει τώρα τη Βιρτζίνια στα Καλλιστεία της Αμερικής και φαίνεται πως είναι φαβορί για τον τίτλο της "Miss America 2.0".

Keywords
Τυχαία Θέματα