Τι θα έκανες αν ένα λιοντάρι ορμούσε μέσα στο αυτοκίνητο;

Ο αρχικός πανικός μετατράπηκε ευτυχώς γρήγορα σε ανακούφιση!

Οι τουρίστες στο πάρκο άγριων ζώων Taigan Safari Park στο Βίλνοχιρσκ της Κριμαίας, νόμιζαν ότι είδαν το χάρο με τα μάτια τους όταν ένα τεράστιο λιοντάρι προσέγγισε το καρτ που τους μετέφερε και... μπήκε μέσα στο όχημα.

Το λιοντάρι αφού μύρισε τους επισκέπτες του, άρχισε ξαφνικά να τους γλύφει και να τρίβεται επάνω τους, χαρίζοντάς τους μια αξέχαστη εμπειρία και μερικά στιγμιότυπα που "μοσχοπουλήθηκαν" αφού κανείς τους δεν άφησε το κινητό του από το χέρι για να...

μην πάει χαμένη η στιγμή.

Άγνωστο είναι αν συνειδητοποίησαν πόσο απίστευτα τυχεροί στάθηκαν! Όχι επειδή το λιοντάρι, που ακούει στο όνομα Filya, στάθηκε κάτι περισσότερο από φιλικό, αλλά γιατί μόλις δύο μήνες πριν στο ίδιο πάρκο μια γυναίκα δεν στάθηκε τόσο τυχερή στη... στενή επαφή τρίτου τύπου που είχε με ένα λιοντάρι που της επιτέθηκε και λίγο έλειψε να της ξεριζώσει το χέρι.

Για την ιστορία, το πάρκο αυτό που ειδικεύεται στις βόλτες των τουριστών ανάμεσα στα άγρια θηρία είναι ιδιοκτησία του Όλεγκ Ζούμπκοφ, ο οποίος είναι διεθνώς γνωστός και ως "γητευτής των λιονταριών".

Keywords
Τυχαία Θέματα