Τι είπε ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον για τις διακοπές στην Ελλάδα

Δείπνο στο αγαπημένο του εστιατόριο στην παραλία του Χόρτου, στο Πήλιο, απόλαυσε ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, και πρώην Βουλευτής των Συντηρητικών Στάνλεϊ Τζόνσον, ο οποίος έφτασε παράτυπα στην Ελλάδα από το Λονδίνο μέσω Βουλγαρίας, αφού η Ελλάδα προς το παρόν δεν δέχεται επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Βρετανός πρώην βουλευτής ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

φωτογραφίες κατά το ταξίδι του αλλά και μετά την άφιξή του και ανέφερε πως πρόκειται για αναγκαίο ταξίδι, προκειμένου να "καταστήσει την περιουσία του covid-proof".

"Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις πτήσεις από το ΗΒ αλλά χάρηκαν που με είδαν", έγραψε. "Το μόνο που ήθελαν να ξέρω ήταν από πού ήρθα και πώς είμαι. Μετά μου μέτρησαν την θερμοκρασία και μου πήραν σάλιο για έλεγχο", ανέφερε.

Ο ίδιος μιλώντας στο Δελτίο Ειδήσεων του Open εξήγησε τους λόγους που επισκέφθηκε την Ελλάδα αλλά και για τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν: "Δεν ξέρω για την αντίδραση στη Βρετανία. Εχω έρθει εδώ για να περάσω χρόνο ήσυχα και να οργανώσω το σπίτι. Δεν είμαι στο 100% της ταχύτητάς μου. Δεν ανέβασα τις φωτογραφίες στο Instagram για να δείξω πως περιφρονώ και παραβιάζω τους κανόνες".

Ηταν πάντα απόλυτα ξεκάθαρο από την ελληνική κυβέρνηση ότι το μόνο που απαγορευόταν ήταν οι αφίξεις με απευθείας πτήσεις από την Αγγλία. Τότε διάβασα στον ελληνικό Τύπο, νομίζω πως ήταν ο υπουργός Τουρισμού που το επιβεβαίωσε"

Keywords
Τυχαία Θέματα