Θρίλερ στις όχθες του Πηνειού: Βρέθηκε γραμμένο στα ρούχα του σκελετού επίθετο άντρα

Σε άντρα φαίνεται να ανήκουν υπολείμματα ανθρώπινου σκελετού που εντοπίστηκαν στο Φράγμα Γυρτώνης. Το ροζ αθλητικό παπούτσι που βρέθηκε μαζί με το παντελόνι της μπλε φόρμας είναι γυναικείο, ωστόσο δεν έχει υπολείμματα ιστών και έτσι είναι πλέον από πιθανό να πρόκειται για άσχετο εύρημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και λείπει το οστό της λεκάνης που θα καθόριζε άμεσα το φύλο του σκελετού, ωστόσο ο όγκος του κρανίου και κυρίως του μηριαίου οστού παραπέμπουν

σε άντρα και μάλιστα ψηλό άτομο, έως και 1.90 μ. Το πιο σημαντικό στοιχείο βρέθηκε στην ετικέτα του παντελονιού της φόρμας το οποίο μάλιστα ήταν μεγέθους XXL.

Ήταν γραμμένο το ελληνικό επίθετο ενός άντρα για το οποίο διενεργεί έρευνα η Αστυνομία, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί τυχόν αγνοούμενος από την ευρύτερη περιοχή με αυτό το όνομα. Από το κρανίο έλειπε η κάτω γνάθος, υπήρχε όμως η άνω γνάθος στην οποία εντοπίστηκαν προσθετικές επεμβάσεις που σημαίνει ότι ενδεχομένως ήταν και κάποιας ηλικίας το συγκεκριμένο άτομο.

Για την υπόθεση εξαφάνισης μίας γυναίκας που χάθηκε την Κυριακή της Αποκριάς 10 Μαρτίου από την Λάρισα συνεχίζεται η έρευνα ενώ και τα ρούχα και το γυναικείο παπούτσι που επιδείχτηκαν σε συγγενείς δεν αναγνωρίστηκαν ως δικά της.

Από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία αναμένεται να εξεταστούν και τα δεύτερα οστά που βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή κατά την διάρκεια εργασιών καθαρισμού στο Φράγμα Γυρτώνης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για οστά ωμοπλάτης και κλείδας που βρέθηκαν, ώστε να διαπιστωθεί αν ανήκουν στον ίδιο σκελετό ή όχι, ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ανθρωπολόγου όπως και τα αποτελέσματα DNA.

Keywords
Τυχαία Θέματα