Θετικοί στον κορονοϊό οι Τζόρνταν και Ντίνγουιντι - Δεν πάει στο Ορλάντο ο πρώτος

Δύο κρούσματα κορονοϊού την ίδια μέρα γνωστοποίησαν οι Νετς. Ο λόγος για τους ΝτιΆντρε Τζόρνταν και Σπένσερ Ντίνγουιντι, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί, με τους δύο παίκτες να ανακοινώνουν αυτό το γεγονός.

Τόσο ο Τζόρνταν όσο και ο Ντίνγουιντι παραδέχθηκαν ότι βρέθηκαν θετικοί, με τον πρώτο μάλιστα να ανακοινώνει μέσω twitter ότι δεν θα πάει στο Ορλάντο για την επανεκκίνηση της σεζόν. Ο Ντίνγουιντι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν βέβαια πλέον για τους παίκτες που βρίσκονται θετικοί, αφού η σεζόν θα επανεκκινήσει στις 30 Ιουλίου.

Σε περίπτωση που τελικά δεν πάει ούτε ο Ντίνγουιντι στο Ορλάντο, τότε οι Νετς θα έχουν πλέον τέσσερις σημαντικές απουσίες (χωρίς καν να προσμετράται ο Ντουράντ που έτσι κι αλλιώς θα έχανε την σεζόν), αφού ο Καϊρί Ίρβινγκ έχει τονίσει ότι θα εστιάσει στην αποθεραπεία από τον τραυματισμό του, ενώ ο Γουίλσον Τσάντλερ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αγωνιστεί το καλοκαίρι για οικογενειακούς λόγους. Οι Νετς έχουν δικαίωμα να αντικαταστήσουν τον Τζόρνταν στο ρόστερ τους για το υπόλοιπο της σεζόν.

Keywords