Θάνατος νοσοκόμας στη Νίκαια: "Σκοτώθηκε για 30 ευρώ. Κάποιος την πίεζε"

Νέα, συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τον τραγικό θάνατο της άτυχης αποκλειστικής νοσοκόμας, η οποία για ν' αποφύγει τον έλεγχο των υπηρεσιών φύλαξης του νοσοκομείου Νίκαιας, βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό.

Η Πρόεδρος Παν. Ένωσης Αποκλειστικών Νοσοκόμων, κ. Κωνσταντίνα Ζιώρη δήλωσε: «Μάθαμε ότι ήταν αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, είχε 4 αρρώστους στον ίδιο θάλαμο που φρόντιζε. Είχε ενημερωθεί από την ασφάλεια του νοσοκομείου ότι θα έπρεπε να είχε φέρει τα χαρτιά αλλά δεν τα έφερε».

«Να γίνει άρση

του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς πριν πέσει είχε έντονο διάλογο και εμείς με τη λογική λέμε ότι κάποιος την πίεσε να "δραπετεύσει", να μην πάει στο αυτόφωρο» δήλωσε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, η Γεν. Γραμμ. Παν. Ένωσης Αποκλειστικών Νοσοκόμων, Αργυρώ Σκεπετάρη και πρόσθεσε: «Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί γιατί αυτές οι γυναίκες δουλεύουν 12ωρα στα νοσοκομεία, εκεί να τρώνε , να πίνουν, να προσέχουν πολλούς ασθενείς, όχι έναν».

Όπως καταγγέλλουν ανθεί η «μαύρη» εργασία στα νοσοκομεία και η κατάσταση με τις αποκλειστικές νοσοκόμες είναι ανεξέλεγκτη, αφού πλέον 8 στις 10 είναι παράνομες.

«Δυστυχώς η "μαύρη" εργασία στις αποκλειστικές έχει ξεπεράσει τα όρια, υπάρχει εξαθλίωση και κίνδυνος για τους ασθενείς» είπε η Αντιπρ. Παν. Ένωσης Αποκλειστικών Νοσοκόμων, Σταυρούλα Αντωνίου.

Αύριο η διοίκηση του νοσοκομείου θα διατάξει ΕΔΕ για το αν υπάρχουν ευθύνες στο προσωπικό που έκανε τον έλεγχο στην άτυχη αποκλειστική νοσοκόμα.

«Η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή της για 30 ευρώ! Είναι λυπηρό γεγονός, έρχεται να προστεθεί στον πρόσφατο ξυλοδαρμό γιατρού στα επείγοντα» δήλωσε ο Ειδικός Γραμματέας ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Νίκαιας, Γιάννης Χονδροκούκης.

Η σορός της άτυχης γυναίκας αναμένεται να σταλεί τις επόμενες ημέρες στην Αρμενία, ώστε να γίνει εκεί η ταφή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα