Τα πιο happy xmas gifts σε περιμένουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ

Με κεντρικούς ήρωες τα 6 αξιαγάπητα puppets που χορεύουν και τραγουδούν στο ρυθμό του πιο πρωτότυπου τραγουδιού των φετινών Χριστουγέννων, οι γιορτινές αγορές αποκτούν μία νέα παιχνιδιάρικη διάσταση, που είναι βέβαιο πως θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.

Με μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ ή στο plaisio.gr, μπορεί κανείς να βρει όλα όσα ονειρεύεται να αποκτήσει

από την αρχή του χρόνου, αλλά και μία τεράστια ποικιλία από ταιριαστές προτάσεις δώρων για κάθε mood, κάθε περίσταση και κάθε τύπο, σε απίστευτα προνομιακές τιμές.

Δώρα για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, για μια χαλαρωτική βραδιά στο σπίτι, αλλά και για τη μαμά, τον μπαμπά, τον gamer, τον μικρό επιστήμονα και για κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο. Επιπλέον, όλα τα γιορτινά δώρα συνοδεύονται από τις πιο happy xmas τσάντες και περιτυλίγματα, που σχεδιάστηκαν φέτος ειδικά για τους επισκέπτες του ΠΛΑΙΣΙΟΥ, με πηγή έμπνευσης τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ιστορίες.

Τέλος, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, το ΠΛΑΙΣΙΟ προχωρά σε μία συμβολική κίνηση, μέσω της οποίας τιμά την τέχνη και τον πολιτισμό. Πιο συγκεκριμένα, με κάθε αγορά ανεξαρτήτως ποσού, προσφέρει ως δώρο το συλλεκτικό ημερολόγιο του 2019 με το έργο «Χαγιάτι Πρωτάτου Αγ. Όρος» του κορυφαίου Έλληνα ζωγράφου Σπύρου Παπαλουκά.

#happyxmasgifts

#plaisioxmas

#xmas2018

Keywords
Τυχαία Θέματα