ΣΥΡΙΖΑ: "Το φιάσκο για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς συνεχίζεται"

«Για ακόμη μία φορά η τηλεκπαίδευση δεν λειτουργεί και χιλιάδες μαθητές μένουν στον αέρα», αναφέρει σε σημερινό του σχόλιο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Δυστυχώς, έτσι όπως τα έχει καταφέρει η κα Κεραμέως, η είδηση θα ήταν να λειτουργούσε», προσθέτει, τονίζοντας πως «το φιάσκο για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς συνεχίζεται και η κα Κεραμέως πανηγυρίζει».

Σημειώνεται πως η διαδικασία της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για τα παιδιά του δημοτικού και του νηπιαγωγείου ξεκίνησε την Τετάρτη με νέα

προβλήματα.

Γονείς σε όλη τη χώρα διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν μπορούσαν να συνδεθούν, ότι πέφτει το σύστημα ή ότι παρουσιάζονται προβλήματα σε πολλές περιοχές (Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη) κατά τη διαδικασία.

Τα προβλήματα είχαν κάνει την εμφάνισή τους από την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την οποία με τηλεκπαίδευση λειτουργούσαν μόνο γυμνάσια και λύκεια.

Για τα δημοτικά σχολεία, το ωράριο καθημερινά επρόκειτο να είναι από τις 14:00 έως τις 17:00 και για τα νηπιαγωγεία από τις 14:00 έως τις 16:30, ενώ η κάθε διδακτική ώρα θα διαρκεί 30 λεπτά και μεταξύ των μαθημάτων θα μεσολαβεί δεκάλεπτο διάλειμμα.

Το υπουργείο Παιδείας, κάνει λόγο για "μεμονωμένες" περιπτώσεις και επισήμαναν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κεντρικά, ούτε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, ούτε στην πλατφόρμα webex.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα