Σταύρος Νιάρχος: Ο μυστικός γάμος με την πρώην του Αμπράμοβιτς

Η αρχική είδηση του αρραβώνα του γιου του Φίλιππου Νιάρχου, Σταύρου, με τη Ντάσα Ζούκοβα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στα τέλη του περασμένου Ιουλίου από το pagesix. Τώρα, όπως γράφει το Vanity Fair, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο σε κλειστό κύκλο και υπό άκρα μυστικότητα, στα μέσα του περασμένου μήνα στο Παρίσι.

Μάλιστα, μέσα στο χειμώνα το ζευγάρι φέρεται να παντρευτεί και με πολιτικό γάμο που θα συνοδεύεται από μεγάλο gala.

Η "είδηση"

του γάμου που έλαβε χώρα στις 12 του Οκτώβρη, επιβεβαιώθηκε από την ηθοποιό, μοντέλο και τραγουδίστρια, Joséphine de La Baume, με μια ανάρτησή της στο Instagram (η οποία στη συνέχεια "κατέβηκε").

Η Dasha Zukova είναι επιστήθια φίλη της αδερφής του Σταύρου Νιάρχου, Ευγενείας και πρώην γυναίκα του ρώσου ολιγάρχη Roman Abramovich με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Η ίδια επαγγέλλεται συλλέκτης έργων τέχνης ενώ ασχολείται με τα media. Έχει ιδρύσει το Garage Museum of Contemporary Art στη Μόσχα ενώ "τρέχει" και το περιοδικό Garage Magazine.

Παράλληλα η ίδια στηρίζει ανοιχτά τους Δημοκρατικούς στην Αμερική ενώ είχε συνεισφέρει χρήματα στην προεκλογική καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον.

Από τη ζωή του 34χρονου κληρονόμου, Σταύρου Νιάρχου, έχουν περάσει από την άλλη οι Jessica Hart, Paris Hilton, Mary Kate Olsen και Lindsay Lohan. Σύμφωνα με το Page Six, Νιάρχος και Ζούκοβα ήταν φίλοι επί σειρά ετών με τον Νιάρχο να δίνει το "παρών" σε εκθέσεις και gala του Garage Magazine.

Zhukova και Abramovich παραμένουν "στενοί φίλοι" για το καλό των δύο παιδιών τους, όπως έχουν αποκαλύψει ο καθένας σε ξεχωριστές συνεντεύξεις και συναντιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μάλιστα, είναι συνιδιοκτήτες του μουσείου μοντέρνας τέχνης της Μόσχας, που διευθύνει η Ντάσα.

Οι έρωτες του Σταύρου Νιάρχου

Ο Σταύρος Νιάρχος ο τρίτος, είναι γιος του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτώριας – Χριστίνας Γκίνες, της οικογένειας που από το 1759 φτιάχνει τη φημισμένη μπύρα.

Γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1985 στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στο Παρίσι, ενώ σπούδασε κινηματογράφο στην Καλιφόρνια. Μέχρι πρότινος θεωρείτο "περιζήτητος" εργένης μπον βιβέρ, στόχος των ανά τον κόσμο paparazzi σε νυχτερινές εξόδους, λόγω των πρώην συντρόφων του κατά κύριο λόγο. Πρωτοσέλιδο είχε γίνει η θυελλώδης σχέση με τις πολλαπλές επανασυνδέσεις που είχε με την Πάρις Χίλτον, ενώ διατηρούσε σχέση και με την Πριγκίπισσα Μαντλίν, κόρη του βασιλιά της Σουηδίας, Γουστάβο.

Με την Αυστραλή καλλονή Τζέσικα Χαρτ ήταν μαζί επί επτά χρόνια μέχρι να καταλήξει -οριστικά και μέχρι νεοτέρας- με την κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερή του, Ντάσα Ζούκοβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα