Σπύρος Μπιμπίλας: "Θέλω να σπάσω την τηλεόραση όταν βλέπω τον Λάκη Φουρτουνάκη"

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Χιούστον το λύσαμε" βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του Λάκη Φουρτουνάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης και γιατί θέλει να σπάσει την τηλεόραση όποτε τον βλέπει.

"Όταν βλέπω αυτό το επεισόδιο θέλω να σπάσω την τηλεόραση. Όταν έχεις παίξει 135 σήριαλ, δεν γίνεται να ταυτίζεται κάποιος από μια σειρά. Όταν με λένε στο δρόμο 'Αχ Λάκη', τους λέω πήγαινε τώρα και δες την

'Ελεύθερη Βούληση' που κάνω έναν άστεγο που πεθαίνει στο δρόμο. Δεν αποκηρύσσω το ρόλο, αποκηρύσσω τη συχνή επανάληψη", είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, μετά την παραπάνω δήλωση, ο ηθοποιός έσπασε με σφυρί μια τηλεόραση που έδειχνε απόσπασμα από το εν λόγω επεισόδιο, ενώ τόνισε ότι την σπάει και για τον "Λάκη" και για τα ριάλιτι, που -όπως είπε- ευτελίζουν την ποιότητα της τηλεόρασης.

Ακόμη, αποκάλυψε για ποιο λόγο όλοι τον παίρνουν τηλέφωνο για να μάθουν αν πέθανε κάποιος, ενώ αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, μιλώντας για το γραφείο τελετών της γιαγιάς του, μέσα στο οποίο, όπως ο ίδιος είπε, συνήθιζε να παίζει μαζί με τα ξαδέρφια του.

"Είμαι ένας από τους ηθοποιούς που δεν φοβάμαι να παίξω τον νεκρό. Έχω πεθάνει με όλους τους τρόπους. Η πρόγιαγιά μου όταν ζούσε πρόλαβε να με δει σε ένα έργο που με πνίγανε επί σκηνής. Φώναξε τότε “το παιδί μας, το παιδί μας. Όταν ήμουν μικρός έπαιζα κρυφτό στα φέρετρα. Ήταν μια μεγάλη αποθήκη που είχε τα φέρετρα στη σειρά και παίζαμε όλα τα ξαδέρφια", είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα