Σαγκάη: Πανικός στο αεροδρόμιο μετά από κρούσμα σε εργαζόμενο

Άνθρωποι με προστατευτικές στολές προσπαθούν να κατευθύνουν ένα πλήθος χιλιάδων ανθρώπων στα υπόγεια του αεροδρομίου της Σαγκάης για να υποβληθούν σε τεστ για την Covid-19.

Αυτή ήταν η αρχή του χάους που θα ακολουθούσε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Σανγκάης, καθώς ο κόσμος ανησυχούσε πως θα τον κρατούσαν υποχρεωτικά σε 14ήμερα καραντίνα.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να προσπαθούν να διαφύγουν προς πάσα κατεύθυνση.

#BREAKING
14 thousand people

at the Pudong Airport in #China's Shanghai try to escape from the airport after the authorities want to quarantine all of them due to a cargo department worker at the airport being tested positive for #COVID19.pic.twitter.com/f2vQphUlAI

— EHA News (@eha_news) November 22, 2020

Σύμφωνα με το CNN ένας υπάλληλος του αεροδρομίου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και έπρεπε να τηρηθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Όλοι όσοι ήταν στο αεροδρόμιο έπρεπε να οδηγηθούν στο υπόγειο για να υποβληθούν σε τεστ. Κανείς όμως δεν ήθελε να παραμείνει σε καραντίνα 2 εβδομάδων, κι έτσι προσπάθησαν να το σκάσουν, σπρώχνοντας τους υπευθύνους ασφαλείας ή βρίσκοντας εναλλακτικές διαδρομές για την έξοδο.

Ο κόσμος ήταν εξάλλου πολύ περισσότερος, δημιουργώντας ένα ανθρώπινο ποτάμι που δεν μπορούσαν να ανακόψουν οι λιγοστοί φύλακες.

Πάνω από 17.000 άνθρωποι υποβλήθηκαν στο τεστ, ενώ τα αποτελέσματα έχουν βγει αρνητικά για περισσότερους από 11.500 μέχρι στιγμής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ LOCKDOWN: Τι ισχύει για τους νέους περιορισμούς ΕΡΓΑΣΙΑ: Τι ισχύει για το επίδομα αναστολής και τα επιδόματα ανεργίας ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Που στέλνω SMS και οι κωδικοί - Με τεστ η είσοδος στη χώρα ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Ποιες επιχειρήσεις κλείνουν και ποιες μένουν ανοιχτές ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Η επιδημία στην Ελλάδα σε αριθμούς ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ: Πόσα άτομα επιτρέπονται σε αυτοκίνητα IX, και ταξί Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαγκάη, Πανικός,sagkai, panikos