Ριχάρδος για Μένιο Φουρθιώτη: Όλες οι διαδικασίες ήταν νομότυπες

Την επαγγελματική σχέση του με τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, το όνομα του οποίο ενεπλάκη στην υπόθεση, χωρίς βέβαια να υπάρχουν σε βάρος του ποινικές ευθύνες, εξηγεί στο απολογητικό του υπόμνημα ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος.

Ο κατηγορούμενος αναφέρει αναλυτικά πως η σχέση του με το κανάλι Έψιλον έφερε τη γνωριμία με τον παρουσιαστή, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να τεθεί ζήτημα «μαύρου» χρήματος» αφού οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ήταν στο σύνολό του νομότυπες.

Εξηγεί χαρακτηριστικά ο Ριχάρδος:

«Για την τηλεοπτική

περίοδο 2017-2018 υπέγραψα την από 12/7/2017 σύμβαση παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών με τη ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΕ, ως ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού ΕPSILON TV (και ήδη OPEN BEYOND). Η διαφήμιση της επιχείρησής μου θα γινόταν σε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού και στις εκπομπές ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ της Κατερίνας Καινούργιου, LIVE NEWS του Νίκου Ευαγγελάτου, ANNITA GR της Αννίτας Πάνια και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ του Μένιου Φουρθιώτη.

Δεν είχα δηλαδή άμεση συμβατική σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη, αλλά το κανάλι όφειλε να του αποδώσει το μέρος των χρημάτων που αναλογούσε στη διαφημιστική προβολή μου μέσω των εκπομπών του.

Επειδή όμως το κανάλι δεν κατέβαλε τα οφειλόμενα στο Μένιο Φουρθιώτη, ο τελευταίος ζήτησε προφορικά και δια εξωδίκου να συμβληθεί απευθείας μαζί μου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το οποίο και αποδέχθηκα, με αποτέλεσμα να υπογραφεί το από 26/7/2018 ιδιωτικό συμφωνητικό χορηγίας και διαφημιστικής προβολής της επιχείρησής μου με την εταιρεία του Φουρθιώτη G. GOLDEN PRODUCTIONS, όπου ρητά αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι έχω ήδη πληρώσει το 50% του 1ου μήνα, δηλ. του Σεπτεμβρίου 2018.

Όλα τα ανωτέρω συμφωνητικά έχουν αναρτηθεί νομότυπα στο taxisnet και όλες οι πληρωμές, στις οποίες προβαίνω προς τους αντισυμβαλλομένους μου, γίνονται με πλήρη διαφάνεια και με νόμιμα τιμολόγια, άρα δεν μπορεί να τεθεί ζήτημα «μαύρου» χρήματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα