Ρασέλ: "Ήμουν συμμαθήτρια με τη Μέγκι, αλλά εγώ μιλάω σωστά ελληνικά"

Καλεσμένη στο "The2night Show" βρέθηκε η πρώην παίκτρια του "GNTM 3", Θεοδώρα Ρασέλ, μια παίκτρια που προκάλεσε πανικό με τις καυστικές της δηλώσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ριάλιτι μοντέλων.

Το μοντέλο και επίδοξη τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο της έχει στοιχίσει η ειλικρίνεια στις σχέσεις της, για το ποιος συμπαίκτης στεναχωρήθηκε με την αποχώρηση της, ενώ αναφέρθηκε και στη Μέγκι Ντρίο, με την οποία ήταν συμμαθήτριες!

"Στο

'GNTM' δεν πήγα για να γίνω μοντέλο, πήγα για την προσωπική μου προβολή. Τι μοντέλο να γίνω 1.70; Είδα τι βγήκε προς τα έξω στο 'GNTM'. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα και εγώ να μπω στην τηλεόραση να μου δώσω μια μπουνιά για να σταματήσω να μιλάω", ανέφερε για την παραμονή της στο ριάλιτι μοντέλων.

Ενώ συνέχισε: "Δεν θυμόμουν ποτέ ότι είπα για έναν συμπαίκτη μου πως είναι κακιασμένη σκρόφα. Σκληρό, όμως, εκείνη την ώρα που το έλεγα το πίστευα και το ένιωθα. Μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι γιατί με αυτά που έλεγε , όντως η συμπεριφορά του ήταν άσχημη αλλά δεν έπρεπε να τον πω έτσι. Σήμερα δεν θέλω να ξοδέψω σάλιο για εκείνον", είπε αναφερόμενη στον Παναγιώτη τον τυροκόμο.

Ακόμη, μίλησε και για την Μέγκι Ντρίο, με την οποία ήταν μαζί στο ίδιο σχολείο: "Με τη Μέγκι ήμασταν στο ίδιο σχολείο, ήμασταν και είμαστε φίλες, αλλά χαθήκαμε γιατί η Μέγκι έφυγε στην Αθήνα και εγώ Θεσσαλονίκη. Αλλά εγώ μιλάω σωστά ελληνικά. Βέβαια δε μιλάω σωστά αγγλικά" ( I' Il be back).

Ενώ για τα σχόλια που έλαβε όταν αποχώρησε από το ριάλιτι είπε: "Όταν βγήκα, από εκεί που στα μηνύματα έγραφαν 'ποια είναι αυτή', ξαφνικά έγραφαν γύρνα πίσω Ρασέλ, σε αγαπάμε'", είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώην παίκτρια του "GNTM 3" αναφέρθηκε και στον αγαπημένο της φίλο Δημοσθένη, τον "Γύπα", αναφέροντας ότι ήταν από τους λίγους ανθρώπους μέσα στο ριάλιτι που την αγαπούσε.

"Υπήρξε ένας παίκτης που με αγαπούσε. Όταν έφυγα από το παιχνίδι, ο 'γύπας' της καρδιάς μου στεναχωρήθηκε πολύ, περισσότερο κι από εμένα την ίδια".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα