Ψαριανός: Το Ποτάμι είναι πρόθυμος συνεταίρος του ΣΥΡΙΖΑ- Εγώ δεν θα γίνω

"Η υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών σημαίνει στήριξη της κυβέρνησης" δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαρριανός μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. Και πρόσθεσε: "Με έχει απογοητεύσει η στάση του Σταύρου Θεοδωράκη υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. Εγώ θα την καταψηφίσω, η πιο θετική στάση στην οποία θα μπορούσαν να φτάσουν

είναι το "παρών".

Εάν το Ποτάμι θέλει να δίνει την εντύπωση του πρόθυμου συνεταίρου του ΣΥΡΙΖΑ, ας το κάνει, εγώ πρόθυμος συνεταίρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνω. Οταν η ψήφος εμπιστοσύνης προηγείται της κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών, τότε αυτές οι δύο ψηφοφορίες συνδέονται ευθέως". Απαντώντας σε ερώτηση αν ο ίδιος πρόκειται να επανεξετάσει τη σχέση του με το Ποτάμι, ανέφερε: "Ας δούμε πότε θα έρθει η συμφωνία, ποιες θα είναι οι διατυπώσεις της, τι θα ψηφίσει το Ποτάμι και μετά θα συζητήσουμε".

"Στην επόμενη εκλογική διαδικασία -συνέχισε- πρέπει η χώρα να γυρίσει στον εκσυγχρονισμό και τις μεταρρυθμίσεις με πρωθυπουργό τον Κυρ. Μητσοτάκη. Εχω προτείνει προεκλογική δήλωση στήριξης του Κυρ. Μητσοτάκη μετεκλογικά. Δεν πείθομαι με καμία μεταμφίεση του ΣΥΡΙΖΑ, οι άνθρωποι είναι μαδουριστές".

Keywords
Τυχαία Θέματα