Πάτρα: 15χρονος που διεκομίσθη με βαριά πνευμονία κρίθηκε ύποπτο κρούσμα κορονοϊού

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο, με έντονα συμπτώματα κορονοϊού νοσηλεύεται από το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ένας έφηβος 15 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε το Patrastimes, λίγο μετά της 11 το πρωί οι γιατροί του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων κλήθηκαν να διαχειριστούν την εισαγωγή του νεαρού, ο οποίος έχοντας παρουσιάσει υψηλό πυρετό, διαγνώστηκε με βαριά πνευμονία. Οι γιατροί έκριναν πως πρόκειται για ύποπτο κρούσμα covid-19 και ενημέρωσαν άμεσα το ΠΠΝΠ, του νοσοκομείου αναφοράς στην περιοχή.

Η διακομιδή του προγραμματίστηκε άμεσα προκειμένου

να τεθεί υπό την παρακολούθηση των γιατρών. Τη μεταφορά του ασθενούς ανέλαβε ειδική μονάδα του ΕΚΑΒ, η οποία κλήθηκε να μεταβεί στο Καραμανδάνειο, όπου τηρώντας το πρωτόσκολο ολοκλήρωσε τη διαδικασία.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα