Παπαδόπουλος: Στις 21 Αυγούστου τελειώνουν οι εκβιασμοί του ΔΝΤ

"Αυτό το παιχνίδι κατασκόπων πρέπει να αποδειχθεί" δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Βρε καλώς τους" με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στα περί εμπλοκής της Ρωσίας σε Ελλάδα και Σκόπια.

Σχετικά με την συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι στην Ελλάδα η αντιπολίτευση μιλα για πολιτικούς αλήτες ενώ στα Σκόπια κάνει λόγο μέχρι και για εσχάτη προδοσία.

"Πρέπει να υπάρξει ένα συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής που να συζητά τα θέματα" ήταν η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε για το αν έπρεπε να ανοίξει τώρα και η διαπραγμάτευση με την Αλβανία.

Για τη συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είπε ότι το τουρκικό δικαστήριο δεν μπορεί να περηφανευτεί για την ανεξαρτησία του από την τουρκική κυβέρνηση ωστόσο πρόσθεσε ότι μένει σε προηγούμενη δήλωση του Ερντογάν ο οποίος είχε αναφέρει ότι μετά τις τουρκικές εκλογές τα θέματα με την Ελλάδα πρέπει να επανεξεταστούν.

Αναφορικά με το τέλος των προγραμμάτων δήλωσε ότι στις 21 Αυγούστου τελειώνουν οι εκβιασμοί του ΔΝΤ με τη συμπαιγνία και ευρωπαίων εταίρων και κατέληξε λέγοντας πως "η πρόθεσή μας είναι να πάμε σε εκλογές στο τέλος της τετραετίας", χωρίς να αποκλείει πως αυτό το σενάριο μπορεί και να μη βγει λόγω και της κατάστασης με τους ΑΝΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπαδόπουλος, 21 Αυγούστου, ΔΝΤ,papadopoulos, 21 avgoustou, dnt