"Παγκόσμιος Στόχος: Ενωμένοι για το μέλλον": Σακίρα, Coldplay και The Rock στη μάχη κατά του κορονοϊού

Shakira, Coldplay, Usher, Jennifer Hudson, Miley Cyrus, Justin Bieber και Quavo, J Balvin, Chloe x Halle, Yemi Alade, και Christine and the Queens

είναι μερικά από τα ονόματα που θα εμφανιστούν στη συναυλία απόψε με μότο "Παγκόσμιος στόχος: ενωμένοι για το μέλλον μας", μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τη μεγάλο αυτό λάιβ, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, παρουσιάζει ο Dwayne Johnson, με συμπαρουσιάστρια την κ. Φον ντερ Λάιεν.

Το παρόν θα δώσουν επίσης οι Chris Rock, Hugh Jackman, Kerry Washington, Charlize Theron, Forest Whitaker, David Beckham, Salma Hayek Pinault, Billy Porter, Diane Kruger, Antoni Porowski, Ken Jeong, Nikolaj Coster-Waldau και Olivia Colman.

Πώς μπορείτε να την παρακολουθήσετε

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από τα social media της Ε.Επιτροπής (Facebook, Twitter και YouTube).

Επίσης, θα μεταδοθεί από μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο: ARD, Canal+ Group και RTVE στην Ευρώπη, Bell Media, CBC, Citytv και Global TV στον Καναδά, NBC και iHeartMedia στις ΗΠΑ, Grupo Globo στη Βραζιλία, MultiChoice Group και SABC στην Αφρική και Fuji TV και Star India στην Ασία.

Όλα για το εμβόλιο

Η εκστρατεία «Παγκόσμιος στόχος: ενωμένοι για το μέλλον μας» η οποία εγκαινιάστηκε από την E. Επιτροπή σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό προάσπισης των συμφερόντων του πολίτη Global Citizen στις 28 Ιουνίου θα κορυφωθεί με μια παγκόσμια διάσκεψη δωρητών και μια συναυλία το Σάββατο 27 Ιουνίου.

Στόχος είναι να συγκεντρωθεί πρόσθετη χρηματοδότηση για την ανάπτυξη και τη διάθεση εμβολίων, διαγνωστικών τεστ και θεραπειών κατά του κορονοϊού.

Keywords
Τυχαία Θέματα