Ο ζιγκολό του Tinder ξεσπά: "Κατηγορούμαι με βάση ανυπόστατες ιστορίες πληγωμένων γυναικών"

Τι δηλώνει μέσα από την φυλακή ο 28χρονος Ισραηλινός, ο οποίος κατηγορείται για σειρά απατών σε βάρος γυναικών ανά την Ευρώπη.

O ίδιος απειλεί με μηνύσεις. Βαριές είναι οι κατηγορίες θυμάτων του ωστόσο. Ο Σάιμον που ξάφριζε νέες κοπέλες, λέει μέσα από τον Κορυδαλλό, πως μέσα στο σωφρονιστικό ίδρυμα έπαθε δηλητηρίαση από το φαγητό , ενώ λέει πως το Σάιμον Λεβάιβ είναι το πραγματικό του όνομα. Για τις κοπέλες λέει πως εκείνες του χρωστάνε χρήματα. "Με χρησιμοποίησαν επειδή έχω λεφτά και τώρα ντροπιάζουν το όνομά μου", προσθέτει.

Δεν απαντά δε αν έχει σχέση με τον Λεβ Λεβάιβ, έμπορο

πολύτιμων λίθων, το όνομα του οποίο επικαλείτο λέγοντας στις κοπέλες πως είναι γιος του. "Θα τους κάνω μήνυση και θα πρέπει να βρουν δουλειά ή να βρουν έναν πλούσιο σαν εμένα για να πληρώσουν", καταλήγει.

O ίδιος αυτοσυστηνόταν ως ο «πρίγκιπας των διαμαντιών» και παρουσιαζόταν ως ο γιος Ισραηλινού δισεκατομμυριούχου εμπόρου πολύτιμων λίθων. Αυτή ήταν η βιτρίνα του, προκειμένου, όπως καταγγέλλουν τα θύματά του, να προσεγγίζει κοπέλες μέσω site γνωριμιών, να τις «ξαφρίζει», να τις εγκαταλείπει κι ο ίδιος με τα χρήματά τους να συνεχίζει την άνετη ζωή του.

Ο 28χρονος αναμένεται να εκδοθεί στην πατρίδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα