Ο Μάικλ Κίτον επιστρέφει ως Batman σε νέα ταινία

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Μάικλ Κίτον να φορά ξανά την κάπα του Μπάτμαν και να επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

Όπως αναφέρει το Screenrant ο Κίτον βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Warner Bros να υποδυθεί ξανά τον Σκοτεινό Ιππότη στη νέα ταινία «The Flash» του Ζακ Σνάιντερ, στην οποία και θα πρωταγωνιστεί ο Έζρα Μίλερ (ο οποίος ερμήνευσε τον ρόλο στις ταινίες «Batman V. Superman:

Dawn of Justice» και «Justice League»). Η ταινία προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες το 2022.

Στην ταινία, εικάζεται ότι θα γίνει εισαγωγή στο Multiverse της DC, που σημαίνει επί της ουσίας ότι υπάρχουν παράλληλοι κόσμοι/ σύμπαντα όπου οι υπερήρωες συνεχίζουν να κατοικούν και να... γερνάνε. Σύμφωνα με πληοροφορίες που δεν έχυοουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ο Flash θα ταξιδεύει στον χρόνο και το χώρο, προσπαθώντας να σταματήσει τον θάνατο της μητέρας του. Με αυτό τον τρόπο επισκέπτεται το παράλληλο σύμπαν της Γκόθαμ (όπως παρουσιάστηκε στις ταινίες του Τιμ Μπάρτον) όπου ο Batman είναι κατά 30 χρόνια μεγαλύτερος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κίτον ταυτίστηκε στα 90's στην κοινή συνείδηση ως «Batman», φορώντας τη στολή στη θρυλική κινηματογραφική αναβίωση που έκανε στον ήρωα ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον, μέσα από τις ταινίες «Batman» (1989) και «Batman Returns» (1992).

Keywords
Τυχαία Θέματα